reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

o kurcze... to może mały sam wyjdzie ... HURRRAAAA i nie trzeba będzie go wykurzać :-D
dzięki za odpowiedź - normalnie jestem pełna nadziei że może samo coś się ruszy :-) zwłaszcza że co wieczór i w nocy mam skurczyki (wreszcie powrócily)... i do tego ćmi brzuchol... (co prawda tylko w nocy ale zawsze to coś)
To teraz dla odmiany uważaj, żeby Ci ten arbuz nie wyleciał po drodze :-D :-D :-D

A u mnie jest cisza. Nic nie boli, żadnych skurczyków... wczoraj wieczorem mi się wydawało, że mam jakieś, ale jak wzięłam zegarek, żeby sprawdzić, co ile, to się okazało, że tak rzadko, że zdążyłam zasnąć przed następnym :-D Arbuza też nie mam, tylko pupeczkę pod żebrami... u mnie to się chyba tym razem samo nie ruszy... no, ale cóż, wszystkiego trzeba w życiu spróbować, a na wywołaniu mimo sporego doświadczenia jeszcze nie byłam :-)

reklama
Dzień dobry w tym ponurym dniu :-)
Ja jeszcze przed śniadankiem, ale kanapeczki z nutellą już czekają.

a ja mam pytanie do dziewczyn z końca m-ca.. drażnicie brodawki?? mi ginka zaleciła od 7.01 drażnić, no i tak robię, żadna nic na temat nie pisze, więc nie wiem czemu ja już mam drażnić.. po tym to mnie tak brzuch okresowo pobolewa, no ale tylko tyle..
hmm..

Moja ginka wręcz przeciwnie kazała leżeć do połowy miesiąca, żeby nie przyspieszyć, zobaczymy co powie w czwartek. U mnie gdzieś od miesiąca przynajmniej brzuch jest bardzo nisko "na kolanach", więc trochę się bała, że może mnie wziąć wcześniej. Ale dziewczyny pisały już, że drażnienie brodawek wywołuje u nich skurcze, więc jak ktoś chce przyspieszyć, to pewnie to działa. O ile ktoś ma na tyle wrażliwe brodawki, bo moje nie są :-(
Zmykam na jedzonko.
Życzę miłego dni i udanych wizyt :-)

a co do drażnienia brodawek - hmmm... ja próbowałam jakiś czas temu ale moje za bardzo mnie bolały po takim maratonie (nie wspominając że po tym wszystkim leciało mi więcej mleczka:-D)...

gogi - to kiedy rodzimy?? :-) trzeba się zgrać:-)

giovanessa - jutro mam dzwonic do ginka z informacją "jak się czuję i ile mały się rusza" więc wspomnę i o tym arbuzie... no chyba że wypadnie do jutra :-D

a ja jutro zaczynam 42 tc:-D

giovanessa - jutro mam dzwonic do ginka z informacją "jak się czuję i ile mały się rusza" więc wspomnę i o tym arbuzie... no chyba że wypadnie do jutra :-D
Nie chciałabym Cię straszyć, ale na pewno zauważysz, że wypada, jakby co :-D :-D :-D

Moje brodawki mają wszystko w nosie, o ile takowy posiadają...

cześc dziewczynki,
ja sie witam,zyczę wam miłego dnia i lecę do Julki ,bo niestety ma nosek zapchany i jest troszkę marudna a mnie dzis lapią straszne skurcze w stopy,az chodzić nie mogę,chyba mam za mało magnezu albo co:-(

ticker.php

Witam was
mam dzisiaj dużo roboty, mąż poszedł zgłosić dziecko do USC a ja muszę posprzątać cały dom póki mały śpi.
Nocka była ciut lepsza, wychodzi na to że mały będzie sam spał w pokoju bo wtedy jest spokojniejszy:tak:
a jak czuje nas w sypialni to się domaga całą noc aby zwracać uwagę na niego

Potem do was zajrzę jeszcze

monciaa ja z małą umawiałam się na weekend, bo mam jeszcze przez 2 noce ten Dalacin, więc liczę na to że posłucha mamusi:-D Pasuje Ci??
Ribi mnie też coś zaczął wczoraj swędzieć brzuch na górze, ale nie mam żadnej wysypki, nie wiem co to.

nie pamiętam, co pisałyście na temat prania różków. W moim można usztywnienie wyjąć, ale na etykiecie jest, żeby prać ręcznie, chociaż to bawełna 100%

Można zapodać delikatne pranie, takie dla wełny?

--------------
claudia - no proszę! i tak pomalutku wszystko sobie poukładacie :-) My teoretycznie mieliśmy spać w jednym pokoju, ciekawe, jak to u nas będzie?

Ostatnia edycja:
reklama
monciaa ja z małą umawiałam się na weekend, bo mam jeszcze przez 2 noce ten Dalacin, więc liczę na to że posłucha mamusi:-D Pasuje Ci??
Ribi mnie też coś zaczął wczoraj swędzieć brzuch na górze, ale nie mam żadnej wysypki, nie wiem co to.

pasuje:-D bo szpital czeka na mnie od poniedziałku :-)

Do góry