reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Dzwoniłam kazał sie powoli zbierac do szpitala....

ale kurde jak to nie to i znowu bedzie głupie gadanie ze strony lekarzy do mnie....kiedys jak straciłam przytomnośc tez tak było...;/;/;/

Chyba poczekam do 3 na mojego K i jak bedzie dalej bolec to pojedziemy

Dzwoniłam kazał sie powoli zbierac do szpitala....

ale kurde jak to nie to i znowu bedzie głupie gadanie ze strony lekarzy do mnie....kiedys jak straciłam przytomnośc tez tak było...;/;/;/

Chyba poczekam do 3 na mojego K i jak bedzie dalej bolec to pojedziemy

nie ma co czekać! a czujesz ruchy malca? nie krwawisz?

katka też myślę, że nie ma na co czekać....jedź do szpitala...mam nadzieje, że wszystko co mialaś zaliczyc już zaliczyłaś i teraz możesz spokojnie rodzić...

dzięki modlicha - bo właśnie ja chciałam sprawdzić z ciekawości na 41 tc i nic z tego :-) wczoraj lekarz nie robił mi usg bo powiedział że przeraze sie waga dziecka jak na moj wzrost... i lepiej rodzic w nieswiadomosci;-)

katka - nie ma co czekać... mimo wszystko... jedź...

Ribi: A co do egzaminów to jakbym urodziła to moj K idzie do szkoły i przenoszą mi egzaminy....

Więc Kochana idź najpierw pod prysznic....zobacz czy nie minęło....jak nadal masz skurcze to się ubieraj , wzywaj taxi i jedź...a Twój K do Ciebie dojedzie:)

ps. tylko pamiętaj o torbie:) i dokumentach i aparacie foto:)

reklama
Dziewczyny a jak wy odczywacie te skurcze?

Ból mam od wczoraj...

...ale nawet wody nie odchodzą... a ten czop....

wyśmieją mnie w szpitalu...

Więc Kochana idź najpierw pod prysznic....zobacz czy nie minęło....jak nadal masz skurcze to się ubieraj , wzywaj taxi i jedź...a Twój K do Ciebie dojedzie:)

ps. tylko pamiętaj o torbie:) i dokumentach i aparacie foto:)

hehe^^

Moja torba nie do konca spakowana xd raczej wszystko do niej jest ale nie ma torby miałam wziąsc od mamy...

Moj K i tak kazał dzwonic jakby co i przyjedzie... nie ma daleko to tylko 7 km...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry