reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

fogia - jak urodzisz na dniach będziesz mogła robić dwie imprezy w jednym czasie. Moja siostra urodziła się 20 a ja 22 października tylko siedem lat po mnie, ale zawsze razem robiłyśmy urodziny dopóki mieszkałyśmy u rodziców. I było fajnie :-) i mama miała mniej sprzątania. Oczywiście wszystkiego co najlepsze dla twego syneczka.

Diewczyny nie macie zawrotów głowy bo ja od trzech dni mam helikopter a najdziwniejsze że najbardziej jak leżę.

reklama
Fogia- wszystkiego najlepszego dla Filipka!!! Moze faktycznie dzisiejsza data narodzin Antosia nie byłaby taka zła:) ale byłby numer:)

Super, że Kaludoos juz wychodzi:)

No właśnie kuzynka się zaoferowała, ale bardziej też obstawiam taxówkę :tak:

pisałam z Aniwar wszystko u niej dobrze, mały jest z nią
Nulini też Was pozdrawia :tak:

to jednak działa rycynka:)
witam sie z Wami:)
my dzis bylismy w osrodku z córcia aby zobaczył ja lekarz.... malutka ladnie przybiera wazy juz 3750...bylismy równiez w usc tak ze maja ma juz akt urodzenia....teraz tylko zostanie czekac 3 tyg na nadanie nr.pesel:)malutka ładnie przespała...teraz spiocha.....zjadła a ja mam chwilke,moze uda mi sie zamiescic mój poród w odp watku:)
nareszcie zmieniłam suwaczek:)

Super kolejny bobasek na świecie:)
fogia wszystkiego najlepszego dla synusia
Ciekawe jak tam Zielona, bo joasiab jutro z tego co pamiętam
Fajnie że już Klaudoos wychodzi w domku to w domku:)

A mnie znów zgaga męczy już mam jej dość i ten cholerny katar:-:)wściekła/y:
Ale mam lenia nic tylko bym spała
Jakoś moja dzidzia się nie chce ruszać mam nadzieje że wszystko ok i spi sobie.

Ostatnia edycja:
Ja się niedługo szykuję do mojego ukochanego ginka ;-)
nie mogę się doczekać wizyty i USG...
oby wszystko było ok, wizytę mamy na 15:15 czyli koło 14:30 trzeba wyjść

claudia - powodzenia na wizycie:-)

a mój małżon już wrócił z pracy... i robi obiadek... bo ja dzisiaj checi nie miałam na stanie przy garach... za to zżarłam całą nutelle :-) i mały zaraz wyskoczy mi z brzucha ze szczęscia:-D

poleżałam i już mnie gryzie :)
trzeba pomyśleć o obiedzie

powodzenia na wizytach dziewczynki :)

a mówiłam wam, że jak ostatnio byłam na wizycie, to tak się zagadałam z nią, że zapomniałam zapłacić i nawet nie wiem czy mam robić jakieś badania krwi przed kolejną wizytą??? Kurcze, ja to jestem zakręcona :D
A telefon mam tylko do jej rejestratorki...

reklama
monia-t - ja ostatnie wyniki robiłam dokładnie w 37. tc... i lekarz powiedział że to ostatnie przed porodem:-) zrobiłam mocz, morfologię i HBS

Do góry