reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

a ja zjadłam sałatkę z tuńczyka i mam zgagę:/ na sam koniec ciąży... wcześniej nie miewałam... chyba że sporadycznie a teraz to mi się ulewa i piecze w przełyku... chyba napiję się mleka i zjem migdały...

joasiab - trzymaj sie kochana! jestesmy z toba!

reklama
Ja mówię dobranoc :-)

Joasiab--czekamy na wieści

Wszystkim życzę miłych snów i spokojnej nocki.Rozpakowanym życzę aby pociechy dały wam pospać,a tym które chcą się rozpakować...oby już z samego rana przeczytać o was na gorącej :tak:

Monciaa - mi też mleko pomaga na zgagę ,która zapewne mi się pojawi po tym bigosie,który właśnie zjadłam ;-)

Zielona-trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
a ja zjadłam sałatkę z tuńczyka i mam zgagę:/ na sam koniec ciąży... wcześniej nie miewałam... chyba że sporadycznie a teraz to mi się ulewa i piecze w przełyku... chyba napiję się mleka i zjem migdały...

joasiab - trzymaj sie kochana! jestesmy z toba!

Kochana ja mam tak przez całą ciążę....już mam dosyć tej zgagi....coś okropnego...

Hej ja jutro jade do szpitala, więc juz sie z wami dzisiaj żegnam. Mam nadzieję, że nie odesla mnie do domu bo wg OM miałam termin na 24 grudnia, więc to będzie 10doba po terminie, wg USG 1 styczeń, ale wiadomo każda dzidiza rosnie w różnym tempie i u nas patrza na termin OM.
pozdrawiam Was i będę informowac co i jak.

Joasiab powodzenia trzymamy kciuki,
Zielona również powodzenia

Mnie też skóra swędzi na brzuchu, jak widać normalne to jest:-)
Idę się pluskać jakoś mnie brzuchol boli tak dziwnie...hmmm

zielona powodzenia i informuj nas na bierząco...

malutka to swędzenie skóry to niestety nie tylko na brzuchu :( ręce, nogi itd.

Ja też się z Wami żegnam. MUsze męża poprosić o pomoc w goleniu bo póki co boberek zarośnięty:) Dobranoc dziewczyny

Idę oglądać filmek

zielona trzymaj się tam
i będziemy czekać na wieści

ja spałaszowałam całą milkę z bakaliami - moja ulubiona
będzie w nocy cierpienie coś czuję

Ciekawa jestem jak działa ten olej rycynowy, jak już bym była w 38 tc to może i bym spróbowała...

Wiem jedno, jest paskudny w smaku... Zaryzykowałam, zobaczymy, co będzie. W sumie od wczoraj mam problem w kibelku, więc najwyżej mi ulży ;-)

Dziewczyny czy Was też swędzi skóra? Kurcze czuje się jakbym miała suchą skórę ale smarowanie i tak nic nie działa....mam nadzieję, że to nie jakieś cholerwstwo....

Skóra swędzi od dawna, ale to przez to, że taka napięta jest, tak mi położna mówiła :-)

reklama
ewcia no co ty mowisz, ty sie kochana nie szykuj za wczesnie na porodowke dobrze :-)

dziewczyny co do swedzenia skory to na brzuchu sie jeszcze moze wam rozszerza sie skora i dlatego was swedzi, a kora naciagnieta.

u mnie tez seks nie dzialal, a najgorsze bylo to dzwonienie czy juz urodzilam bo mialam termin na 13 lipca i spokoj byl i codziennie pytanie czy juz a czemu jeszcze nie wrr.

Do góry