reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

kurde znowu mi niedobrze, rzygać się chce a jedzenie do gardła podchodzi...
ulżyłabym sobie i się zwymiotowała ale jest u mojego kumpel i nie chcę aby słyszeli te odgłosy :-(

wystarczy beknięcie i poleci, a tak to muszę się wstrzymywać, fujjjjj

Soczek do szpitala mi na pewno mój doniesie

reklama
a ja jak zwykle poszłam lulu po obiadku... i spałam 3 godziny... hmmm.... z dnia na dzień coraz dłużej i więcej spiocham:/

tak patrze na wasze suwaczki i widze ze ja jestem jedna z kolejnych (pod wzgledem suwaczka) a tu cisza...:-D ale juz wiem po dzieciaczku klaudoosa ze Szymonki to charakterne chlopaczki są... więc wyjdzie jak bedzie miał ochote ... na razie wypina syrki, kolanka i dupinkę i pokazuje jak bardzo mu ciasno w brzuniu u mamusi:-D

co do przekasek... ja wzielam paczke herbatnikow, paczke biszkoptow i paczke landrynek + woda niegazowana. Jak cos wiecej trzebabedzie to mi malzon albo tesciowka albo mamcia (jak zdazy dojechac) cos niecos przyniosa :-)

a ja jak zwykle poszłam lulu po obiadku... i spałam 3 godziny... hmmm.... z dnia na dzień coraz dłużej i więcej spiocham:/

tak patrze na wasze suwaczki i widze ze ja jestem jedna z kolejnych (pod wzgledem suwaczka) a tu cisza...:-D ale juz wiem po dzieciaczku klaudoosa ze Szymonki to charakterne chlopaczki są... więc wyjdzie jak bedzie miał ochote ... na razie wypina syrki, kolanka i dupinkę i pokazuje jak bardzo mu ciasno w brzuniu u mamusi:-D

co do przekasek... ja wzielam paczke herbatnikow, paczke biszkoptow i paczke landrynek + woda niegazowana. Jak cos wiecej trzebabedzie to mi malzon albo tesciowka albo mamcia (jak zdazy dojechac) cos niecos przyniosa :-)

to ile osób będzie z Tobą na porodzie?:)

A ja mam problem bo już mąż nie za bardzo chce być teraz przy porodzie.Był 2 razy i mówi że juz mu wystarczy i że już chyba nie chce być, więc ja mu na to że ja tez nie za bardzo chce być jednak mi nikt wyboru za bardzo nie daje w tej kwestii :wściekła/y:

A ja mam problem bo już mąż nie za bardzo chce być teraz przy porodzie.Był 2 razy i mówi że juz mu wystarczy i że już chyba nie chce być, więc ja mu na to że ja tez nie za bardzo chce być jednak mi nikt wyboru za bardzo nie daje w tej kwestii :wściekła/y:

a moze powiedz mu że tam nikt nie jest dla przyjemności ale że jego obecność doda Ci otuchy i pomoże....a poza tym później co powie dziecku? Przy narodzinach Twojego rodzeństwa byłe ale przy Twoich już mi się nie chciało (?)

Ribi-no ja już mu to mówiłam że jak był przy poprzednich dzieciach to i teraz mógłby być,no i że o wiele mi lepiej jak jest przy mnie i tak myślę że będzie ze mną,ale powiedział że najlepiej jak bym urodziła jak on będzie w pracy ...tak to sobie wymyślił,a ja mam nadzieję ,że Szymek taki głupi nie będzie i nie da tacie tej satysfakcji.

ribi - tylko ja :-) jak się uda i wujek załatwi to będzie męża siora przy samym porodzie a reszta będzie czekać w poczekalni :-)

a jak to jest w końcu z tym seksem? ja mam straszną ochotę ale mój mąż się boi, że zaraz po wyląduje na porodówce a tu piszecie, że to nic nie daje. Przeczytałam też dziś w gazecie jakieś, że sam seks nie wywołuje porodu

reklama
Do góry