reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej mamusie. Już mi dziś lepiej z przeziębieniem (nalewa z czosnku daje radę) ale coś innego mnie niepokoi. Od rana mam chyba skurcze bo tak dziwnie jak na miesiączkę rwie mnie w całym podbrzuszu. A teraz coraz mocniej, jak leżę bolą mnie okropnie plecy, niedobrze mi, słabo i brzuch jak kamień. Boli i przechodzi i tak cały czas. No i sikam jak głupia co chwilę. Dziwnie mi bo pierwszy raz mnie coś tam rwie. Może teraz moja kolej :-)

reklama
Niulini - dla mnie te fale goraca sa okropne, nagle robi sie mi dusznoa i czuję, że normalnie gotuje się w srodku...A co najlepsze moj m, krzyczy ze mu zimno i sie przykrywa po szyję kołdra, a ja leże na kołdrze przy otwartym oknie...U mnie też cisza, żdanych skurczy ani nic...ale ja mam jeszcze trochę czasu.

Kochana, moze dziś w końcu Cię złapie...czego Ci zyczę:)

claudia, zastanawiam się właśnie intensywnie nad olejem rycynowym + seks (który nie działa od 2 dni, ale może w połączeniu z olejem wreszcie coś ruszy...). Jak się w tygodniu nic nie ruszy, to mam w piątek/sobotę jechać do szpitala na wywołanie, a wolałabym uniknąć tych wszystkich zabiegów z oxy, masażami szyjki i przebijaniem pęcherza :-(

moniaivoy, no u mnie to samo, maużon się trzęsie z zimna, a ja najchętniej bym na dwór wyszła, do tego ciągle się wiercę w łóżku, poduszka gorąca i zasnąć nie mogę...

claudia, zastanawiam się właśnie intensywnie nad olejem rycynowym + seks (który nie działa od 2 dni, ale może w połączeniu z olejem wreszcie coś ruszy...). Jak się w tygodniu nic nie ruszy, to mam w piątek/sobotę jechać do szpitala na wywołanie, a wolałabym uniknąć tych wszystkich zabiegów z oxy, masażami szyjki i przebijaniem pęcherza :-(

napij się olejku - może akurat coś da
i samo się ruszy, ja to bym na pewno na Twoim miejscu piła

kate1980
a co to za nalewka z czosnku??

reklama
A mi się zachciało wafli z masą krówkową i mężuś kochany pojechał do sklepu :) Bo od jutra to już na takie rarytasy sobie nie pozwolę :) Łóżeczko dla Tomcia już ubrałam, ubranka na wyjście przygotowałam :) Jutro tylko jechać i szybko wracać, bo ja nienawidzę szpitali.

Do góry