reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej mamusie. Już mi dziś lepiej z przeziębieniem (nalewa z czosnku daje radę) ale coś innego mnie niepokoi. Od rana mam chyba skurcze bo tak dziwnie jak na miesiączkę rwie mnie w całym podbrzuszu. A teraz coraz mocniej, jak leżę bolą mnie okropnie plecy, niedobrze mi, słabo i brzuch jak kamień. Boli i przechodzi i tak cały czas. No i sikam jak głupia co chwilę. Dziwnie mi bo pierwszy raz mnie coś tam rwie. Może teraz moja kolej :-)

reklama
Niulini - dla mnie te fale goraca sa okropne, nagle robi sie mi dusznoa i czuję, że normalnie gotuje się w srodku...A co najlepsze moj m, krzyczy ze mu zimno i sie przykrywa po szyję kołdra, a ja leże na kołdrze przy otwartym oknie...U mnie też cisza, żdanych skurczy ani nic...ale ja mam jeszcze trochę czasu.

Kochana, moze dziś w końcu Cię złapie...czego Ci zyczę:)

claudia, zastanawiam się właśnie intensywnie nad olejem rycynowym + seks (który nie działa od 2 dni, ale może w połączeniu z olejem wreszcie coś ruszy...). Jak się w tygodniu nic nie ruszy, to mam w piątek/sobotę jechać do szpitala na wywołanie, a wolałabym uniknąć tych wszystkich zabiegów z oxy, masażami szyjki i przebijaniem pęcherza :-(

moniaivoy, no u mnie to samo, maużon się trzęsie z zimna, a ja najchętniej bym na dwór wyszła, do tego ciągle się wiercę w łóżku, poduszka gorąca i zasnąć nie mogę...

claudia, zastanawiam się właśnie intensywnie nad olejem rycynowym + seks (który nie działa od 2 dni, ale może w połączeniu z olejem wreszcie coś ruszy...). Jak się w tygodniu nic nie ruszy, to mam w piątek/sobotę jechać do szpitala na wywołanie, a wolałabym uniknąć tych wszystkich zabiegów z oxy, masażami szyjki i przebijaniem pęcherza :-(

napij się olejku - może akurat coś da
i samo się ruszy, ja to bym na pewno na Twoim miejscu piła

kate1980
a co to za nalewka z czosnku??

reklama
A mi się zachciało wafli z masą krówkową i mężuś kochany pojechał do sklepu :) Bo od jutra to już na takie rarytasy sobie nie pozwolę :) Łóżeczko dla Tomcia już ubrałam, ubranka na wyjście przygotowałam :) Jutro tylko jechać i szybko wracać, bo ja nienawidzę szpitali.

Do góry