reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
a ja pooglądałam bajki, zjadłam kolacyjkę i teraz leniu****e w łóżeczku... Szymek coś dzisiaj spokojny... czasami łaskawie dupinkę wypnie albo syrkę przeciągnie po brzuchu a tak to śpiocha i udaje że go nie ma:-) ale to pewnie moja wina bo mu wczoraj poprzestawiałam noc z dniem... późno poszłam lulać a poźniej spałam do południa:-)

do małżona przyszli koledzy... a ja się nudzę... i coraz częściej myślę o porodzie i o tym że jestem jak bomba zegarowa:-D ciekawe jak mi sie rozpocznie poród?! dzisiaj teściowa kazała mi skakać po schodach w celu przyspieszenia godziny "0" ale z moim bolącym kręgosłupem i rwą kulszową nie dałabym rady...

pytałam się już Ciebie na kiedy masz termin??
na suwaczkach jesteśmy równo

Licząc wg OM ja zaczęłam wczoraj 37 tc, a termin mam na 30.01 równo z Ewcią i Joasieńką, czyli zamykamy listę :-) Jeśli młoda nie nabierze przyspieszenia, to mamy zamiar się wcześniej nie wychylać ;-)

Dostaliśmy od naszych znajomych jeszcze przewijak i materacyk do łóżeczka:-), ale mamy nietypowe stare łóżeczko 115x60 i zobaczymy czy się te 5cm upcha, czy nie trzeba będzie kupować nowego materaca.
Wygląda na to, że w sumie to brakuje nam pościeli, lampki nocnej, niani i termometru :tak:

Zmykam się wyłożyć na wyrku i coś może pooglądać. Wpadnę później

Ewcia fajnie, że masz mężusia z powrotem w domku i jesteście szczęsliwi

Damqelle szybkiego powrotu do zdrowia i zebyscie wyszły już ze szpitala z malutką :-)

Ja przez cały dzień żadnych bóli juz nie miałam, ale asekuracyjnie zostawiłam Piotrusia u rodziców gdyby sytuacja sie powtórzyła.

Ja też się troszkę nudzę, mój ogląda film na jaki ja nie spojrzę

a poza tym latam do kibelka bo zdawało mi się , że chce mi się kupke a tu nic cały czas.....:sorry2:

aha Monia-t wg OM to ja bym miała 37 tc już - tak mi się zdaje -a le termin ten z pierwszego USG jest 24 styczeń
a trzymam się USG i przy tym zostaję

Witam Was kochane wieczorową porą:)
I mamy Nowy roczek:)

Widzę, że damqelle to choróbsko nieźle dorwało. Oj, żeby szybko wróciła do zdrówka!!!

Klaudoos- kochana, odpoczywaj!!! I zbieraj siły, a wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze, ze juz jestś po...

Ja tak późno sie odzywam, bo w sumie po późnym śniadanku, poszliśmy z mężusiem na spacer, a potem dziadek zaprosił całą rodzinkę na Noworoczny obiad do restauracji, i tak zeszło do 19,00...Objadałm sie niemiłosiernie, ale za to miło spędziliśmy dzis dzień:) My siedzieliśmy z mężusiem wczoraj do 1.00, potem mnie takie spani ogarnęło, że sama nawet nie wiem , kiedy zasnęłam...

Ja właśnie dzis zaczęłam pakować torbę, bo już czas:) Oj, żeby szybko zleciały te dni do porodu:) Teraz, to już możemy sie spokojnie odliczać dni do spotkań z naszymi maleństwami :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry