reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

heja pisze z kom. Szymo śpi non stop, poród był cholernie ciężki ale opisze go dopiero jak wszystkie urodza albo w ogole. Dziękuję za sms kochane ale nie jestem w stanie odp bo średnio przychodzi 1 na 1nutę

reklama
heja pisze z kom. Szymo śpi non stop, poród był cholernie ciężki ale opisze go dopiero jak wszystkie urodza albo w ogole. Dziękuję za sms kochane ale nie jestem w stanie odp bo średnio przychodzi 1 na 1nutę

super że się odezwałas kochana!!! zapowiada ci się grzeczne i spiochające dziecko :-D to dobrze bo skoro tyle się namęczyłaś...
a poród opisz koniecznie... ja jestem ciekawa:-)

klaudoos jak super, że się odezwałaś. Postaraj się kochana wykorzystać to, że Szymuś odsypia poród i sama odpocznij. Wracaj do sił jak najszybciej!

biala jak imprezka urodzinowa Tomcia?

Ewcia no jakie super wieści z nowym rokiem. :-) ależ to wszystko co piszesz nastraja optymizmem. Dobrze, że diagnoza postawiona, leczenie ropoczęte, a o tą swoją chudzinę to nie mam wątpliwości, że się zatroszczysz. :-)

reklama
Do góry