heja pisze z kom. Szymo śpi non stop, poród był cholernie ciężki ale opisze go dopiero jak wszystkie urodza albo w ogole. Dziękuję za sms kochane ale nie jestem w stanie odp bo średnio przychodzi 1 na 1nutę
reklama
heja pisze z kom. Szymo śpi non stop, poród był cholernie ciężki ale opisze go dopiero jak wszystkie urodza albo w ogole. Dziękuję za sms kochane ale nie jestem w stanie odp bo średnio przychodzi 1 na 1nutę
super że się odezwałas kochana!!! zapowiada ci się grzeczne i spiochające dziecko to dobrze bo skoro tyle się namęczyłaś...
a poród opisz koniecznie... ja jestem ciekawa:-)
C
claudia4you
Gość
klaudoos wracaj do sił, możesz w końcu cieszyć się synkiem...
monciaa dzięki
idę z moim grać w karciochy
monciaa dzięki
idę z moim grać w karciochy
F
fogia
Gość
klaudoos jak super, że się odezwałaś. Postaraj się kochana wykorzystać to, że Szymuś odsypia poród i sama odpocznij. Wracaj do sił jak najszybciej!
biala jak imprezka urodzinowa Tomcia?
Ewcia no jakie super wieści z nowym rokiem. :-) ależ to wszystko co piszesz nastraja optymizmem. Dobrze, że diagnoza postawiona, leczenie ropoczęte, a o tą swoją chudzinę to nie mam wątpliwości, że się zatroszczysz. :-)
biala jak imprezka urodzinowa Tomcia?
Ewcia no jakie super wieści z nowym rokiem. :-) ależ to wszystko co piszesz nastraja optymizmem. Dobrze, że diagnoza postawiona, leczenie ropoczęte, a o tą swoją chudzinę to nie mam wątpliwości, że się zatroszczysz. :-)
Madlen80
Fanka BB :)
klaudoos fajnie, ze sie odezwalas, odpoczywajcie teraz z Szymonkiem
C
claudia4you
Gość
A ja znowu mam zgagę :-(
Malutka...
Klaudoos dużo zdrówka i sił dla Was, :-):-)
reklama
modlicha83
Klaudoos - synuś piękny i jaki duży, nie wygląda na noworodka...
Ja też jak dziewczyny jestem ciekawa twojego porodu... Wypoczywaj dużo i wracaj do sił!!!
Ja też jak dziewczyny jestem ciekawa twojego porodu... Wypoczywaj dużo i wracaj do sił!!!
Podziel się: