reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ja cały czas leżę sobie. Termin cc mam na 4 a 3 ide do szpitala. Oby tylko ten ból nerki minął jak już będę po cesarce, bo nie zniose bólu bolącego brzucha po cięciu i nerek w dodatku.

Ciekawe co u Tysi???

no to już niedługo będziesz mieć maluszka przy sobie - fajnie

trzymaj się mocno, oby Ci ten ból przeszedł

reklama
elfa lepiej jedź się upewnij, ja też głównie dlatego pojechałam bo "coś" wodnistego ze mnie wyleciało (dużo tego nie było) a potem dosłownie po minucie się zaczęły bóle, okazało się, że to taki śluz rozwodniony ale się upewniłam
ewcia cieszę się, że maż już w domu i że u Ciebie ok:)
gabriella witaj z powrotem mamuśko:)

A ja jednak chora. Już ledwo co się ruszam tak mi słabo i mam wrażenie że mam tonę stali na klatce piersiowej tak mi się ciężko oddycha. Miałam tak samo przy zapaleniu krtani w październiku. Więc piję napar z czosnku i herbatki i leżę a mąż gotuje obiadek. Pozdrawiam

A ja jednak chora. Już ledwo co się ruszam tak mi słabo i mam wrażenie że mam tonę stali na klatce piersiowej tak mi się ciężko oddycha. Miałam tak samo przy zapaleniu krtani w październiku. Więc piję napar z czosnku i herbatki i leżę a mąż gotuje obiadek. Pozdrawiam

kolejna chora :-(
ach dziewczyny to nas połapało to choróbsko...
odemnie to już tak czuć czosnek , że nie musze perfum używać...

szybkiego powrotu do zdrowia kochana

kurcze, wstałam w południe, a już chce mi się spać :-( Natalka też dziś ma lenia...
Niestety muszę się zebrać, bo idziemy na późny obiad do teściów i na mszę.

Boże, żeby tak mi się chciało, jak mi się nie chce!

Kate - nie daj się choróbsku! Do łóżka i wygrzewać!
gabriella - taaak, uroki... Dlatego staram się cieszyć każdą chwilką, kiedy Natusia jeszcze nie płacze, nie budzi mnie w nocy i cały czas się tuli do mamci :-)

kurcze, wstałam w południe, a już chce mi się spać :-( Natalka też dziś ma lenia...
Niestety muszę się zebrać, bo idziemy na późny obiad do teściów i na mszę.

Boże, żeby tak mi się chciało, jak mi się nie chce!

Kate - nie daj się choróbsku! Do łóżka i wygrzewać!
gabriella - taaak, uroki... Dlatego staram się cieszyć każdą chwilką, kiedy Natusia jeszcze nie płacze, nie budzi mnie w nocy i cały czas się tuli do mamci :-)

pytałam się już Ciebie na kiedy masz termin??
na suwaczkach jesteśmy równo

Jest fotka malego Klaudoska :) Ale ma pyzatki i spi tak slodko pewnie wymeczony porodem.Ciekawe jak sie ma mama?NO ale niedlugo wyjda ze szpitala to wszystko opowiedza :)

dziewczyny klaudoss bardzo wam dziekuje za liczne smsy i wsparcie oraz pamiec. dostala tyle sms, ze nie byla w stanie na nie odpowiedziec. klaudoss stwierdzila, ze czuje sie tak jak kiedys :-) czyli przed ciaza tylko szwy czuje.

ewcia to super, ze masz juz meza przy boku

claudia a ty dalej bidulko meczysz sie z tym chorobskiem?? zdrowiej kobieto najwyzsza pora.

joasiab ile ty sie wycierpisz przez ta nerke a nie masz przypadkiem kolki nerkowej?? oby w pon cos wymyslili bo ilez mozna znoscic bol a nerka boli ja hu....

gabriella jak to mowi moja corka nie ma lekko :p

kurde poczytalam was i zapomnialam co ktorej odpisac.

zdj szymka w galerii

my dzis zaliczylismy trening noworoczny cracovii obiadek u mojej mamy i jakos dzien minal

reklama
zbieram sie i zbieram do tego szpitala :)

teraz znow nic nie leci jak na zlość, ale pojade bo kurde bede ciągle o tym myślec..
jestem okąpanam spakowana, tylko jeszcze cos zjem i jade.. może mnie i tak odeslą spowrotem do domu..

Do góry