reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja cały czas leżę sobie. Termin cc mam na 4 a 3 ide do szpitala. Oby tylko ten ból nerki minął jak już będę po cesarce, bo nie zniose bólu bolącego brzucha po cięciu i nerek w dodatku.

Ciekawe co u Tysi???

no to już niedługo będziesz mieć maluszka przy sobie - fajnie

trzymaj się mocno, oby Ci ten ból przeszedł

reklama
elfa lepiej jedź się upewnij, ja też głównie dlatego pojechałam bo "coś" wodnistego ze mnie wyleciało (dużo tego nie było) a potem dosłownie po minucie się zaczęły bóle, okazało się, że to taki śluz rozwodniony ale się upewniłam
ewcia cieszę się, że maż już w domu i że u Ciebie ok:)
gabriella witaj z powrotem mamuśko:)

A ja jednak chora. Już ledwo co się ruszam tak mi słabo i mam wrażenie że mam tonę stali na klatce piersiowej tak mi się ciężko oddycha. Miałam tak samo przy zapaleniu krtani w październiku. Więc piję napar z czosnku i herbatki i leżę a mąż gotuje obiadek. Pozdrawiam

A ja jednak chora. Już ledwo co się ruszam tak mi słabo i mam wrażenie że mam tonę stali na klatce piersiowej tak mi się ciężko oddycha. Miałam tak samo przy zapaleniu krtani w październiku. Więc piję napar z czosnku i herbatki i leżę a mąż gotuje obiadek. Pozdrawiam

kolejna chora :-(
ach dziewczyny to nas połapało to choróbsko...
odemnie to już tak czuć czosnek , że nie musze perfum używać...

szybkiego powrotu do zdrowia kochana

kurcze, wstałam w południe, a już chce mi się spać :-( Natalka też dziś ma lenia...
Niestety muszę się zebrać, bo idziemy na późny obiad do teściów i na mszę.

Boże, żeby tak mi się chciało, jak mi się nie chce!

Kate - nie daj się choróbsku! Do łóżka i wygrzewać!
gabriella - taaak, uroki... Dlatego staram się cieszyć każdą chwilką, kiedy Natusia jeszcze nie płacze, nie budzi mnie w nocy i cały czas się tuli do mamci :-)

kurcze, wstałam w południe, a już chce mi się spać :-( Natalka też dziś ma lenia...
Niestety muszę się zebrać, bo idziemy na późny obiad do teściów i na mszę.

Boże, żeby tak mi się chciało, jak mi się nie chce!

Kate - nie daj się choróbsku! Do łóżka i wygrzewać!
gabriella - taaak, uroki... Dlatego staram się cieszyć każdą chwilką, kiedy Natusia jeszcze nie płacze, nie budzi mnie w nocy i cały czas się tuli do mamci :-)

pytałam się już Ciebie na kiedy masz termin??
na suwaczkach jesteśmy równo

Jest fotka malego Klaudoska :) Ale ma pyzatki i spi tak slodko pewnie wymeczony porodem.Ciekawe jak sie ma mama?NO ale niedlugo wyjda ze szpitala to wszystko opowiedza :)

dziewczyny klaudoss bardzo wam dziekuje za liczne smsy i wsparcie oraz pamiec. dostala tyle sms, ze nie byla w stanie na nie odpowiedziec. klaudoss stwierdzila, ze czuje sie tak jak kiedys :-) czyli przed ciaza tylko szwy czuje.

ewcia to super, ze masz juz meza przy boku

claudia a ty dalej bidulko meczysz sie z tym chorobskiem?? zdrowiej kobieto najwyzsza pora.

joasiab ile ty sie wycierpisz przez ta nerke a nie masz przypadkiem kolki nerkowej?? oby w pon cos wymyslili bo ilez mozna znoscic bol a nerka boli ja hu....

gabriella jak to mowi moja corka nie ma lekko :p

kurde poczytalam was i zapomnialam co ktorej odpisac.

zdj szymka w galerii

my dzis zaliczylismy trening noworoczny cracovii obiadek u mojej mamy i jakos dzien minal

reklama
zbieram sie i zbieram do tego szpitala :)

teraz znow nic nie leci jak na zlość, ale pojade bo kurde bede ciągle o tym myślec..
jestem okąpanam spakowana, tylko jeszcze cos zjem i jade.. może mnie i tak odeslą spowrotem do domu..

Do góry