reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
A ja siedzę i ryczę. Mam już dosyć tego stanu. Wszystko mnie drażni, ręka boli, brzuch ciśnie, piersi się nie mieszczą w staniku. Jakbym miała ogromny PMS. Jak mam to dziecię wyjąć ze mnie. Chcę być już normalna. Niech mi któraś z Was odstąpi swój wcześniejszy termin. :-(

Widzę gorąca ruszyła,fajnie.

Dziewczyny ja mam pytanie co można przy grypie :wściekła/y: ,kurcze mnie dopadła nie wiem co mam wziąść.Jutro rano mam wizytę ale do jutra to ja padne chyba...do tego nie mogę chodzić tak mnie bolą pachwiny i spojenie łonowe,mimo iż to moja 3 ciąża nigdy tak nie miałam poradźcie coś :-(

A ja siedzę i ryczę. Mam już dosyć tego stanu. Wszystko mnie drażni, ręka boli, brzuch ciśnie, piersi się nie mieszczą w staniku. Jakbym miała ogromny PMS. Jak mam to dziecię wyjąć ze mnie. Chcę być już normalna. Niech mi któraś z Was odstąpi swój wcześniejszy termin. :-(

az tak zle?? moze seksik albo czekolada goraca na polepszenie humoru

W takie dni najlepiej spać, połóz się wcześniej odespij jutro już będzie lepiej :-) do terminu niedaleko zleci Ci szybko zobaczysz:)

Mąż juz zerka, chce internet, boi się ze mu wyczerpę limit :-) hehe dobra oddaje mu, wejdę może jeszcze wieczorkiem :-D

reklama
hejka!
ucięłam sobie drzemkę, zniknęłam na 2 godz, zjadłam pyszną chatkę Baby Jagi, a tu znowu dzidziuś i to jaki duży! Musiała się biedna Gabi namęczyć, bo przecież sn rodziła!

Przypomnijcie mi, AsiaK. miała na dziś planowaną cesarkę czy tylko wizytę?

Ciekawe co u Olandii? Ona już też może być na tapecie...

Szalom - zrelaksuj się, żebyś nie przyspieszyła porodu i spokojnie szykuj sobie ciuszki dla dziecka, albo zrób coś innego miłego, pogadaj z brzuszkiem:-). Rozumiem, że się boisz, bo ja też nie chciałam już M puścić za żadne skarby, ale czas leci na szczęście baaardzo szybko, prawda?

Syla - mleko z miodem i czosnkiem i do łóżka!

Klaudoos - na SR mówili, żeby po odejściu krwistego czopa jechać do szpitala, nawet jak nie ma innych objawów :-)

Ewcia - trzymaj się (znaczy nogi) mocno, bo przecież cały miesiąc do terminu!

Do góry