reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam Was w polodnie:)
Wczoraj rzeczywiscie mi ostro hormony odbijaly- poklucilam sie z mezem a potem stwierdzielam ze po prostu MUSZE posprzatac swiatecznie lazienke. Skonczylam po 2 ale przynajmniej humor mi sie znacznie poprawil. Teraz jade na wizyte i na zakupy.

reklama
Witam Was w polodnie:)
Wczoraj rzeczywiscie mi ostro hormony odbijaly- poklucilam sie z mezem a potem stwierdzielam ze po prostu MUSZE posprzatac swiatecznie lazienke. Skonczylam po 2 ale przynajmniej humor mi sie znacznie poprawil. Teraz jade na wizyte i na zakupy.

odezwij się po wizycie :-)

przynajmniej masz dzięki temu czysto w łazience...
kłótnie czasem się przydają ;-)
ale tylko czasem

A pytały Wasze starsze dzieci jak się dzidziuś urodzi? Tzn. w jaki sposób?
Ha, moje to ci wiedzą już dokładnie - nie tylko jak wychodzi ale również jak się to robi by taki bobas powstał ;) No ale oni są już starsi
A mamy w domu taki atlas człowieka dla dzieci i tam dokładnie jest w rysunkach każdy układ łącznie z rozrodczym :)

A tu znalazłam taki tekst: he,he,he... też można http://przegadany.blox.pl/2009/07/uswiadamianie-dziecka.html

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, wrażenia ze szpitala na odpowiednim wątku, a tymczasem tylko się witam i biorę za obiadek i pranie jakieś, muszę doprowadzić domek do ładu po nieobecnośći..miłego dnia:*

Ha, moje to ci wiedzą już dokładnie - nie tylko jak wychodzi ale również jak się to robi by taki bobas powstał ;) No ale oni są już starsi
A mamy w domu taki atlas człowieka dla dzieci i tam dokładnie jest w rysunkach każdy układ łącznie z rozrodczym :)

A ja właśnie nie mam w domu żadnej książki typu "Skąd się biorą dzieci" a Ania nie pytała jeszcze o to tylko wczoraj jak oglądała bajkę, nagle się zamyśliła i mówi:"Ciekawe jak ten dzidziuś wyjdzie z tego brzucha?" A ja nic...:szok: Zatkało mnie hehe. Pozostawiła to pytanie bez odpowiedzi i nie dopytywała, ale jak zapyta jeszcze raz to się zastanawiam co jej powiedzieć, hmm...

Claudia to fajnie że zadowolona jesteś z piłki, tylko nie przesadzaj, bo Ci tak zostanie:-D
Olandia udanej wizyty, pochwal się wieściami jak wrócisz.
Monciaa faceci są jednak czasem bezmyślni, ale sobie wybrał termin na taką imprezkę...nie pogadasz:no:

hej dziewczynki, wrażenia ze szpitala na odpowiednim wątku, a tymczasem tylko się witam i biorę za obiadek i pranie jakieś, muszę doprowadzić domek do ładu po nieobecnośći..miłego dnia:*
A czy lekarz nie kazał ci odpoczywać?

gogi - prawdę powiedz.
A o książkę popytaj w bibliotece - spotkałam się z kilkoma pozycjami o uświadamianiu dzieci.
Ja uważam że warto rozmawiać i uświadamiać dzieci od czego "to" mają, że nie wolno obcym pokazywać, pozwolić się dotykać, itd.

Ostatnia edycja:
na forum cisza, to chyba przygotowania idą pełną parą do świąt....

u nas to co zwykle - nudy...
potem spacerek na pewno , ładna pogoda jest :-)

witajcie kochane:)
patrzę patrzę a tu nic się nie dzieje na gorącej linii,widać każde maleństwo chce w domku spędzić święta u mamusi w brzuszku:-)
u mnie Juleńka dalej śpi w dzień a w nocy buszuje:-) kochane słodkie maleństwo,zawsze jak się budzi mówię do niej ''dzień dobry księzniczko'' a ona jakby rozumiała i usmiech od ucha do ucha :-Dna szczęście nie płacze ( widać dobrze się odzywiam)hihi a tak naprawde to wogóle nie mam apetytu,jem bo muszę.najchętniej tylko bym piła wodę.a i co najważniejsze wszystkie bóle żołądka zniknęły!!!!! takze juz odstawiłam polprazol!! hura!!jeszcze mi dokucza brzuch i czuję szwy ale z dnia na dzien jest lepiej:)
trzymajcie się moje kochane

reklama
Mój genialny mężulek mi piłkę ustami nadmuchał - ten to ma płuca:szok:

a co do czopa to ja nadal dokładnie nie wiem jak on wygląda, ale mi chyba jeszcze nie wypada, tylko sam śluz, który jest często zielony...

Claudia mnie tylko zmartwiło to że napisałaś o zielonym śluzie. Porozmawiaj z lekarzem bo to nie jest zdrowy objaw.

A co do piłki to poszukaj sobie ćwiczeń dla ciężarnych bo jak zaczniesz używać do skracania szyjki to możesz za szybko urodzić jak już zaczniesz teraz

Do góry