reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja to mam wrażenie, że mi czop w kawałeczkach odchodzi, chociaż nie wiem, nie znam się... Po prostu rano, razem z upławami, mam takie niewielkie kawałki czegoś dużo bardziej gęstego i zbitego...

reklama
Ja wstawiłam na sałatkę.
Damquelle mi ten czop chyba nie odchodzi, no ale niby ja mam jeszcze czas :)

Tonia super, że jesteś i że Lili taka spokojna :) Ja jestem ciekawa jak Wiki zareaguje na brata, czasami jestem przerazona...

I ja sie witam,
u mnie nocka taka sobie, gardlo dalej boli , wiec walczymy ciagle...

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
Na goracej linii cisza, ale mysle, ze u nas tak falami bedzie szlo, teraz jest mala przerwa, a potem znow jak sie zacznie, to kilka styczniowek po kolei urodzi :) I bedzie wrzalo :)

Damqelle , Tonia moze rozkreci sie u Was, skoro czopy wypadly :)

Z tymi zyczeniami swiatecznymi tez chcialam wlasnie zaproponowac, zeby na watku swiatecznym :) Mysle ze to dobry pomysl.

Fogia zdrowka dla Ciebie i synka, mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej sie czujecie!

biala oby te zatoki przeszly szybko i synek pozwolil troche odpoczac mamusi!

Ostatnia edycja:
a ja idę posprzątać...
klaudoos kochana nie denerwuj się, mój mąż miał mi wczoraj pomóc i mówi, że on idzie na trening i będzie za 1,5 h(była godzina 20)....ja strzeliłam focha więc porobił co nie co i pobiegł dopiero o 22.30.....Takie te facety niedomyślne....
Kochana posiedź jeszcze w duopacku przez Wigilię....bez sensu tyle smakołyków na stole a Ty będziesz rodzić....:)

damquell Kochana został Ci tydzień...więc poczekaj na mnie aż wrócę ze świąt:) (tzn z wiadomością bo ja póki co rodzić nie chcę).

Oj myślę, żę podczas mojej nieobecności będzie się działo....:) postaram się Was doglądać:) Póki co idę pranie powiesić, pomyć łazienkę, zestrzec kurze i jeszcze podłogi....a później ubiorę łóżeczko Maćka i zrobię Wam foteczki.

Tonia to superancko :-)

ja odebrałam piłkę właśnie, trzeba pożyczyć pompkę i ją tylko nadmuchać i będziemy skakać :-)

nulini-spokojnie-w poniedzialek pytałam sie ginka to przytaknął ze czop..... i spytałam sie jak odchodzi to ile mozna chodzić...powiedział oj ...dlugo dlugo(bo mi juz takie glutki koło tygodnia schodzą w róznym nasileniu raz więcej raz mniej)więc myślę ze te 9 dni to no problem:)

reklama
Mój genialny mężulek mi piłkę ustami nadmuchał - ten to ma płuca:szok:

a co do czopa to ja nadal dokładnie nie wiem jak on wygląda, ale mi chyba jeszcze nie wypada, tylko sam śluz, który jest często zielony...

Do góry