reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja to mam wrażenie, że mi czop w kawałeczkach odchodzi, chociaż nie wiem, nie znam się... Po prostu rano, razem z upławami, mam takie niewielkie kawałki czegoś dużo bardziej gęstego i zbitego...

reklama
Ja wstawiłam na sałatkę.
Damquelle mi ten czop chyba nie odchodzi, no ale niby ja mam jeszcze czas :)

Tonia super, że jesteś i że Lili taka spokojna :) Ja jestem ciekawa jak Wiki zareaguje na brata, czasami jestem przerazona...

I ja sie witam,
u mnie nocka taka sobie, gardlo dalej boli , wiec walczymy ciagle...

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
Na goracej linii cisza, ale mysle, ze u nas tak falami bedzie szlo, teraz jest mala przerwa, a potem znow jak sie zacznie, to kilka styczniowek po kolei urodzi :) I bedzie wrzalo :)

Damqelle , Tonia moze rozkreci sie u Was, skoro czopy wypadly :)

Z tymi zyczeniami swiatecznymi tez chcialam wlasnie zaproponowac, zeby na watku swiatecznym :) Mysle ze to dobry pomysl.

Fogia zdrowka dla Ciebie i synka, mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej sie czujecie!

biala oby te zatoki przeszly szybko i synek pozwolil troche odpoczac mamusi!

Ostatnia edycja:
a ja idę posprzątać...
klaudoos kochana nie denerwuj się, mój mąż miał mi wczoraj pomóc i mówi, że on idzie na trening i będzie za 1,5 h(była godzina 20)....ja strzeliłam focha więc porobił co nie co i pobiegł dopiero o 22.30.....Takie te facety niedomyślne....
Kochana posiedź jeszcze w duopacku przez Wigilię....bez sensu tyle smakołyków na stole a Ty będziesz rodzić....:)

damquell Kochana został Ci tydzień...więc poczekaj na mnie aż wrócę ze świąt:) (tzn z wiadomością bo ja póki co rodzić nie chcę).

Oj myślę, żę podczas mojej nieobecności będzie się działo....:) postaram się Was doglądać:) Póki co idę pranie powiesić, pomyć łazienkę, zestrzec kurze i jeszcze podłogi....a później ubiorę łóżeczko Maćka i zrobię Wam foteczki.

Tonia to superancko :-)

ja odebrałam piłkę właśnie, trzeba pożyczyć pompkę i ją tylko nadmuchać i będziemy skakać :-)

nulini-spokojnie-w poniedzialek pytałam sie ginka to przytaknął ze czop..... i spytałam sie jak odchodzi to ile mozna chodzić...powiedział oj ...dlugo dlugo(bo mi juz takie glutki koło tygodnia schodzą w róznym nasileniu raz więcej raz mniej)więc myślę ze te 9 dni to no problem:)

reklama
Mój genialny mężulek mi piłkę ustami nadmuchał - ten to ma płuca:szok:

a co do czopa to ja nadal dokładnie nie wiem jak on wygląda, ale mi chyba jeszcze nie wypada, tylko sam śluz, który jest często zielony...

Do góry