reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

oo szok... na goracej cisza... a tu Tonia.. siedziała cicho... nagle sie Zaczeło!!!! a ja musze wyjsc na kilka godzin :/ masakra

Madlen--- zaraz zadzwonie do chłopaków.. zeby wam odsniezyli droge :) i napewno na wizyte dojedziesz:) czekam na wiadomosc.. moze byc nawet smsek. ostatnio wczesniej niz 2 w nocy nie zasypiam :)

Claudia-- daj znac co i jak u Michaska :)

Klaudos... a ty biedaczko ciagle w ciszy... ale ten Szymus to gagatek bedzie:) zobaczysz:) hihi tak jak mój ci teraz biega po pokoju :) ... on wszystkch na nogi postawił prawie miesiac przed porodem... i codziennie lekarze mi mówili.. " Pani juz dzis urodzi... Pani juz dzis urodzi... mija tydzień... Pani juz dzis urodzi... hihi az w koncu 31 grudnia.. około godzi 23.. mówie do niech wychodz... mamusia czeka:) a on poprostu niechciał byc z grudnia :)

Aniwar... kochana... tez Ci zycze zeby juz sie zaczeło.. zebys sie tak nie meczyła...

Kochanie.. jak juz wam sie zaczyna to do choroby niech i sie konczy :)

Tonia --- mąz dojedzie!!! napewno... tylko sie tym nie denerwuj... oddychaj spokojnie.. moze... polez sobie w wannie..

zielona -- mam nadzieje ze mój wezmie wolne.. Tomkiem mama sie zajmie.. ale do ch... przydałby mi sie jak mnie beda po CC zszywac.. w tym czasie mógłby byc z Kubą... ale kto wie...

foto fryzu juz jest tam gdzie powinno... ja juz po sniadanku.. i jade na zakupy.. za 4 dni pakuje Torbe.. musze miec co do niej wrzucic... tylko prosze.. nie zaczynajcie bezemenie:p

Ostatnia edycja:
reklama
cześc mamusie:-)
o rany ale się zaczyna ciekawie robić,od wczoraj nie byłam a tu takie zmianki:-)
Tonia -trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!

ja standardowo od 4 nie spię i tez juz nie mogę wyleżec ani na prawym ani na lewym boku:no: najlepsza pozycja to na siedząco...
wczoraj moj M dojechał z tego Krakowa tuz przed zebraniem,takze poszłam tylko do mojego syna.Cisnienie podniesione,zagrozenie podpisane:( monolog wygłoszony - zobaczymy z jakim skutkiem....
a w nocy sniło mi się ze moja córka za mąż wychodziła:-D,była w kościele a ja się dziwiłam dlaczego o 22 biorą slub:),jak zadzwoniłam do niej rano ,to usmiała się ze mnie zdrowo:)i zapewniła ze jakby co to slub będzie brała o przyzwoitej godzinie:)

trzymajcie się dziewuszki;-)
ticker.php

No ładnie ,ładnie....od rana takie newsy...:-)
Coraz bardziej gorąco się robi:)
Witam Was kochane brzuchatki....
Tonia-trzymam kciuki aby mąż zdązył dojechać na czas

No ciekawe co z paolą?? moze nie ma głowy aby napisać..... Jak u mnie bylo tak wszystko szybko....to pamiętam jak lezalam podpięta pod ktg i skurcze szly tylko z krzyża... a tu mama mi napisala sms ze proszek dzieciecy jest na promocji za tyle i tyle a inny za tyle i tyle.. i czy ma kupować i jaki.więc....przeczytać przeczytałam ,ale nie miałam głowy nic jej napisać.Małż dopiero zadzwonił ze urodziłam jak juz było po...
moze tez nie ma głowy..i napisze nam jak juz będzie po

Witam Was:-)

Naprawdę juz teraz to jedna po drugiej będą rodzić jak nic :-) no i fajnie niektóre dziewczyny już mogą.

Myślę że Paola to chyba jest na tej porodówce bo tak to by napisała.

Jeśli chodzi o te leżaczki to fajna sprawa też miałam, ale kurczę bujałam sobie tak moją pierwszą pociechę to tak się rozbestwiła że później ciągle musiałam bo płakała.

Czesc dziewczyny wczoraj nie pisalam ale was podczytywalam.NO ale dzisiaj widze ekscytujacy dizen bedzie :) Ale nowinki od samego rana.Tonia trzymam kciuki zeby akcja narazie wolno sie rozkrecala zeby maz do Ciebei zdarzyl.No a potem to niech maluch juz nie przeciaga tylko szybko na swiat wychodzi bo cos czuje ze dzisiaj jego dzien.No i czekam na nowinki od Paolii-ach bede zagladac co chwile bo chyba teraz juz nie usne z tych wrazen.

Tonia- Pisz jak coś ....czekamy:-)

Dzisiaj to już chyba cały dzień przesiedzę na BB i będę czekała na jakieś nowe wieści od Was :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry