reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam sié i ja. Tydzien temu zobaczylam dwie kreseczki na tescie! Wczoraj bylam u gina i widzialam moja kropeczke ukochana i tak wyczekiwana. Z radoscia do Was dolacze.

Czy mozecie mi powiedziec, jak sie robi suwaczek? I gdzie mozna wkleic zdjecie z usg?
witaj poczytaj od poczatku na ktorejs z pierwszych stron pisalam dokladnie jak zrobic sowaczek

reklama
kochane chciałam sie z wami pozegnac:-( niestety ale nie bylo mi dane zostac styczniowka:-:)-:)-(dzisiaj stracilam swoja fasolke:-:)-:)-(
ale wam zycze powedzenia i oby zadnej z was to co mnie nie spotkalo
bede czasami do was zagladac jesli moge

jest mi bardzo przykro!! nie poddawaj sie!!! pozdrawiam goraco! buziaczki!

Witam sié i ja. Tydzien temu zobaczylam dwie kreseczki na tescie! Wczoraj bylam u gina i widzialam moja kropeczke ukochana i tak wyczekiwana. Z radoscia do Was dolacze.

Czy mozecie mi powiedziec, jak sie robi suwaczek? I gdzie mozna wkleic zdjecie z usg?
kochana specjalnie dla ciebie i innych dziewczyn ktore nie wiedza stworzylam watek jak wklejac suwaczek i jak zamieszczac zdj.:)

https://www.babyboom.pl/forum/stycz...-i-dodawac-zdjecia-do-grupy-zamknietej-40071/

Paula85 bardzo mi przykro :(
Dzięki dziewczyny za pocieszenie z tą teściową.
Ja ostatnie dwie noce strasznie kiepsko spałam, budziłam się kilka razy i rano wstaje strasznie zmęczona:( poza tym dziś rano czułam taki dziwny ból brzucha na szczęście po godzinie znikł. Strasznie się cieszę że już mam weekend potrzebuję trochę odpoczynku.

Paula85 bardzo mi przykro :(
Dzięki dziewczyny za pocieszenie z tą teściową.
Ja ostatnie dwie noce strasznie kiepsko spałam, budziłam się kilka razy i rano wstaje strasznie zmęczona:( poza tym dziś rano czułam taki dziwny ból brzucha na szczęście po godzinie znikł. Strasznie się cieszę że już mam weekend potrzebuję trochę odpoczynku.

no pewnie odpoczywaj ile wlezie i spij najdluzej jak mozesz... pozniej juz nie bedzie tak latwo..wiem co mowie... ja na poczatku w nocy nie spalam.... moje kochane malenstwo wstalwalo co chwile na jedzenie! a okazalo sie ze ja pokarmu nie mialam i synek pociagnal troszke usnal i sie nie najadl a wiecej juz nie bylo.. ok 4 tyg zycia kacperka podalam mu sztuczne mleko i tak juz zostalo bo ja pokarmu nie mialam i wtedy synus zaczal spac cale noce... ale kladac sie o 24 spac bo zawsze tak dlugo siedze mimo ze on spi od 19 czasem 20 to i tak o 7-8 wstaje... a mi wtedy malo snu... heheh

hehe widac ze weekend... prawie nkt nie zaglada..a ja samotna siedze z synkiem bo mezus pracuje w delegacji.......

Witam wszystkie przyszłe mamusie
Jestem szczesliwa bo chyba do Was dolacze. Starałam się o dzidziusia od stycznia i chyba mi sie w koncu udalo! Wczoraj po poludniu robilam test i wyszly II kreseczki, powtorzylam dzisiaj rano i rowniez II, to dopiero 27 dzien cyklu ale kreseczki byly juz dosyc dobrze widoczne. Mam nadzieje ze tym razem sie udalo...

no myślę że możemy już gratulować :-) dla pewności zrób bete...choc wiesz,ja zrobiłam 4 testy i przedwczoraj bete a i tak dalej nie moge uwierzyc:-)tak bym już chciała widzieć moją Fasolkę na usg:-:)sorry2::sorry2:

witaj serdecznie:-)a w którym jesteś tygodniu?

Dziewczyny czy wy tez macie takie odczucie ze dalej nie dowierzacie??te co miały usg to co innego,bo juz widziały,ale te co eszcze czekaja??ja nie mam@ 4 testy pozytywne,hcg wysokie,a do mnie to dalej nie dociera!!!!denerwuje mnie to:-:)-:)-(juz chce wtorek i chce byc spokojna

reklama
I ja Was kobiety witam i życzę szczęśliwych 9 miesięcy i szybkich, łatwych i bezbolesnych porodów, a na zakończenie takie szczęścia jak ja mam w domu!!!

Szczególne gratulacje dla Ciebie blondi- trojaczki - super....
Mam do Ciebie sentyment bo ja też jestem grudniówką 2009, choć termin miałam na styczeń 2010 ;-)

Do góry