reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Wszystkim mamusiom w dwupaku życzę zdrówka i dużo uśmiechu na twarzy :-)
Cieszcie się tym okresem, bo tak naprawdę szybciutko mija.
Pamiętam, jak narzekałam w 9 miesiącu, że już chcę pozbyć się brzucha, a teraz zazdroszczę brzuchatkom, bo się już za nim stęskniłam :-D
11 maja będzie rok od dnia, kiedy zobaczyłam dwie kreseczki :-)

Styczniowa mama 2010

hihihi same Styczniówki 2010 sie odzywają :-D
no ale ja też tu zaglądam bo całkiem niedawno to i ja czułam to co wy teraz;-)

życzę Wam super samopoczucia do samego końca, jak najmniejszek opuchlizny i obyście tak jak my styczniówki 2010 pod koniec ciązy nie gadały non stop o "przyjaciólce" zgadze bo to upierdliwa koleżanka :-)

blondi jeśli mogę tak smiało poprosić ... pochwal się nam zdjeciem USG :) błagam ..zawsze chciałam zobaczyc jak to wyglada ... 3 fasolki mini .. jeju naprawde gratuluje z całego serduchaaa

Czesc dziewczyny, powiedzcie mi kiedy najlepiej wybrac sie na USG zeby juz bylo cos widac. Nie chce isc za wczesnie po ostatnich przejsciach kiedy to mialam pozamaciczna a moj gin mi kazal przychodzic co tydzien na badania bo mowil ze to moze byc za wczesnie i dlatego nic nie widac a jak w koncu stwierdzil ze to pozamaciczna to juz bylo za pozno i skonczylo sie usunieciem lewego jajowodu :(

Styczniówki 2010 - proszę odmaszerować w swoje miejsce :-D

Na USG to ja myślę w okolicach 6-7 tygodnia. Poza tym najlepiej nie przesadzać z dużą ilością USG na początku ciązy. Jest to całkiem niepotrzebne.

Powodzenia ;-)

I ja Was kobiety witam i życzę szczęśliwych 9 miesięcy i szybkich, łatwych i bezbolesnych porodów, a na zakończenie takie szczęścia jak ja mam w domu!!!

Szczególne gratulacje dla Ciebie blondi- trojaczki - super....
Mam do Ciebie sentyment bo ja też jestem grudniówką 2009, choć termin miałam na styczeń 2010 ;-)

dziekuje slicznie... udzielalas sie na grudniowkach albo na styczniowkach????
ja nie udzielalam sie na grudniu bo tam jakies dziwne dziewczyny.. stale jakies afery maja kloca sie i sa zawistne.. no i moderator ich bardzo sie rzadzi...... nie pytajac dziewczyn o zdanie.. ostatnio je podczytywalam.. teraz pozamykal;ay watki itp......

hihihi same Styczniówki 2010 sie odzywają :-D
no ale ja też tu zaglądam bo całkiem niedawno to i ja czułam to co wy teraz;-)

życzę Wam super samopoczucia do samego końca, jak najmniejszek opuchlizny i obyście tak jak my styczniówki 2010 pod koniec ciązy nie gadały non stop o "przyjaciólce" zgadze bo to upierdliwa koleżanka :-)

blondi jeśli mogę tak smiało poprosić ... pochwal się nam zdjeciem USG :) błagam ..zawsze chciałam zobaczyc jak to wyglada ... 3 fasolki mini .. jeju naprawde gratuluje z całego serduchaaa
mam na zamknietym.... ale podesle ci w PW:)

Czesc dziewczyny, powiedzcie mi kiedy najlepiej wybrac sie na USG zeby juz bylo cos widac. Nie chce isc za wczesnie po ostatnich przejsciach kiedy to mialam pozamaciczna a moj gin mi kazal przychodzic co tydzien na badania bo mowil ze to moze byc za wczesnie i dlatego nic nie widac a jak w koncu stwierdzil ze to pozamaciczna to juz bylo za pozno i skonczylo sie usunieciem lewego jajowodu :(

ja przy 1szej ciazy dowiedzialam sie w ogole ze w niej jestem w 8 tyg i 3dniu..heheeh juz wtedy wszystko bylo pieknie widac:):):):)

Pytalam administratorke o to by tak jak tworzymy nasze watki na styczniu by utworzyc album i go zamknac co by nikt go nie ogladal i tak jak kiedys sie to juz zdarzylo.. oby nikt nie kradl zdjec! poki co administratorka powiedziala ze narazie mamy korzystac z zamknietej grupy jaka juz mamy gdyz musza czekac na zmiany w administracji!

taki album bedzie lepszy gdyz bedziemy mogly w nim cytowac i w ogole sie lepiej pisze czy wstawia zdj....
takze musimy poczekac:):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie:)

Ciesze się, że znalazłam wkońcu jakies forum gdzie sa rownież mamy z terminem na styczeń 2011:)!!!!!!

To jeśli można to sie również dopisuje:-D

no myślę że możemy już gratulować :-) dla pewności zrób bete...choc wiesz,ja zrobiłam 4 testy i przedwczoraj bete a i tak dalej nie moge uwierzyc:-)tak bym już chciała widzieć moją Fasolkę na usg:-:)sorry2::sorry2:

witaj serdecznie:-)a w którym jesteś tygodniu?

Dziewczyny czy wy tez macie takie odczucie ze dalej nie dowierzacie??te co miały usg to co innego,bo juz widziały,ale te co eszcze czekaja??ja nie mam@ 4 testy pozytywne,hcg wysokie,a do mnie to dalej nie dociera!!!!denerwuje mnie to:-:)-:)-(juz chce wtorek i chce byc spokojna
tak ja niby wiem ze jestem w ciazy i o tym mysle ale jakos to niedociera ty masz dobrze juz we wtorek do gina i usg a ja musze czekac do 18 na wizyte a dopiero potem bede miala usg jak dostane skierowanie :-(
okolo 6-7 tygodnia :-)
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie:)

Ciesze się, że znalazłam wkońcu jakies forum gdzie sa rownież mamy z terminem na styczeń 2011:)!!!!!!

To jeśli można to sie również dopisuje:-D
witamy fajnie ze nasza grupa rosnie i jest nas coraz wiecej zrobimy na porodowkach prawdziwy babyboom :-D

reklama
KasiaWie oj ja mam to samo na testach jak nic 2 krechy, a ja jeszcze do meża latałam czy napewno dobrze wyszło haha i co chwile tylko kontrola czy jeszcze są;)

ewka8484 u mnie przy pierwszej ciązy już było widać w 5tyg. :) a teraz jeszcze troszke i może juz szybciej coś zobacze;) kto wie.

87zabka dziękuje za przywitanie:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadziej, że te 9mieś sobie przjemnie spędzimy:)!!!!!!!!!!!!!!

Do góry