U mnie też niestety nikt nie czeka na mnie w łóżku tylko moja psinka, mąż wraca dopiero 19 grudnia, także jeszcze kilka samotnych nocy przede mną...:-( A przyznam się Wam na marginesie że mam tak ogromną ochotę na małe bzykanko że szok
Jak zwykle witam się późną porą ale cały dzień zabiegany, byłam dzisiaj u mojej dentystki u której leczyłam wszystkie zęby w zeszłym roku, oczywiście dzisiaj wybrałam się prywatnie, zapytałam czy mnie wciśnie gdzieś między pacjentów... kazała poczekać.... jakie było moje zdziwienie i miłe zaskoczenie kiedy wyszła od niej pacjentka a ona poprosiła mnie do gabinetu po nazwisku (ponad rok u niej nie byłam a ona pamiętała
normalnie szok) no i okazało się że tamta dentystka się wyrywając mi ósemkę, uszkodziła mi siódemkę
no i niestety nie da się z nią już nic zrobić, nadaje się do wyrwania, ale ta dentystka powiedziała że nie wolno wyrywać zębów w trzecim trymestrze, można tylko i wyłącznie w drugim i że muszę wytrzymać i dopiero po porodzie mi go usunie...zrobiła co mogła i kazała płukać szałwią po każdym posiłku, na razie nie boli,zobaczymy co będzie dalej... Strasznie się zdenerwowałam, bo wychodzi teraz na to że tamta franca usunęła mi zęba mimo iż nie wolno
A teraz lecę nadrabiać zaległości bo jestem 15 stron do tyłu;-)