reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny ja już po wizycie:) mała waży 2400, trochę mało przybrała przez ostatnie 3tyg.:/ ale to róznie z tą wagą... niestety nie dała się sfotografować, bo się schowała:) nic się nie skraca i nie rozwiera, ktg ok, skurczy brak, mam odstawić luteinę,ale za to jakiś stan zapalny mi się napatoczył, muszę brać jakieś globulki i furagine:/ wyniki ok, tylko śladowe ilości białka,na razie lekarz nie podejrzewa zatrucia, bo cała nie puchnę..raczej teraz nie urodzę jego zdaniem:p

Moja Ania też niby była malutka, mam właśnie przed sobą badanie z 35tc i ważyła wtedy wg USG 2651. Urodziłam ją z wagą 2880 w 41tc, Twoja Niunia też jeszcze urośnie, tym bardziej, że jeszcze nic się u Ciebie nie dzieje, poza tym waga z USG pokazuje +/-10%.

Ja też torby jeszcze nie mam spakowanej, bo nawet nie miałabym co do niej włożyć. Mąż dzisiaj mi powiedział żebym włożyła to co narazie mam i wyszło na to że mogę sobie do niej włożyć jedynie ręcznik hehe. Chyba jutro wybiorę sie wreszcie na te zakupy.

reklama
Chętnie skorzystam z Twoich tytulów;-)

A ja polecę ci "zemsta futrzaków" oraz "stare wygi" tak piałam na tych filmach jak na mało którym

a trzymający w napięciu to koniecznie "12 rund"

----
Claudia - ja chętnie zobaczę polecane przez Ciebie filmy więc mi też mozesz napisac :)

Ostatnia edycja:
Dziekuje Tysia ..... i wzajemnie doczytałam ze tez po wizycie wszystko ok :-)

Niech ktos mi poda namiar na te pyszna babke co robicie ... bo szukałam i nie umiem jej znalezc...

Spotkałam sie z tym ze znajoma miała takiego ginka...i jak byla juz przy terminie to powiedział do niej niech pani przyjdzie do mnie w sobotę do szpitala to urodzimy:)Tak jej skubany pogmerał,pogmerał,pomasował,czy jak ze za 3 godziny urodziła.Ręce które leczą:)normalnie:)
No ja tak miałam. Pogmerała mi i w ciagu 4 h był juz na świecie Piotrus.

Uzywała moze ktoras z was jakiegos plynu na gojenie ran w spreyu.. bo potrezbuje nazwe, bo kiedys znajoma mi o nim mowila ale kurcze zapomnialam nazwy:zawstydzona/y:
Ten spray nazywa sie OCTENISEPT
Carri i Tysia gratuluje udanych wizyt :)

Ja do szpitala sie jeszcze nie spakowalam, chociaz czasu juz coraz mniej. Na dniach to zrobię, bo wszystko co potrzebne juz mam.
Dobrej nocki dziewczynki :)

Tonia - odpoczywaj Kochana :-)
Carri - gratuluję udanej wizyty :-)

Chyba wezmę torbę z BP bo mamy punkty, pojutrze pojedziemy na SR to przy okazji podjedziemy z mężem, może akurat będą fajne :-) bo ze zdj trudno wywniosować:-)

A ja polecę ci "zemsta futrzaków" oraz "stare wygi" tak piałam na tych filmach jak na mało którym

a trzymający w napięciu to koniecznie "12 rund"

----
Claudia - ja chętnie zobaczę polecane przez Ciebie filmy więc mi też mozesz napisac :)
no STARE WYGI- Zaje...ste:) ja sie posikalam ze smiechu..

Dziekuje Tysia ..... i wzajemnie doczytałam ze tez po wizycie wszystko ok :-)

Niech ktos mi poda namiar na te pyszna babke co robicie ... bo szukałam i nie umiem jej znalezc...
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/styczniowe-mamusie-gotuja-41984/index5.html post 48 babka sprinterska- gdyby co cala paczka proszku do pieczenia i cukru wanil.

reklama
Do góry