reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

No właśnie ciekawe czemu martusia się nie odzywa? może jednak skierowali ją do szpitala? mam nadzieję, że do jutra da nam znać co i jak, żebyśmy się nie martwiły..

tysia - nie martw się, i tak już ładnie waży, a do następnej wizyty na pewno przybierze!!

Ja oglądam Majewskiego i też idę spać.. dobranoc!!:-D

reklama
i ja się witam z Wami:) jestem po rehabilitacji niby już naprawdę dobrze, ale na wieczór zawsze mnie napierdziela kręgosłup...teraz też...

ja sterylizatora nie będę kupowala bo i po co....są inne sprawdzone stare sposoby naszych mam.

fogia ja też mam termin podobnie jak Ty i też w polu z torbą,

Dziś chociaż kupiłam proszek Lovelli i od jutra zaczynam pranko:)

ja po barwach i m jak milosc..

hej dziewczyny ja już po wizycie:) mała waży 2400, trochę mało przybrała przez ostatnie 3tyg.:/ ale to róznie z tą wagą... niestety nie dała się sfotografować, bo się schowała:) nic się nie skraca i nie rozwiera, ktg ok, skurczy brak, mam odstawić luteinę,ale za to jakiś stan zapalny mi się napatoczył, muszę brać jakieś globulki i furagine:/ wyniki ok, tylko śladowe ilości białka,na razie lekarz nie podejrzewa zatrucia, bo cała nie puchnę..raczej teraz nie urodzę jego zdaniem:p
Kochana najwazniejsze, że wszystko donbrze.. mala ma jeszcze czas by troszkę przytyc:) dbaj o siebie!

fogia ja też mam termin podobnie jak Ty i też w polu z torbą,

Dziś chociaż kupiłam proszek Lovelli i od jutra zaczynam pranko:)
ja już raz ciuszki przeprałam ale w zwykłym proszku i vanishu, przepłukane 2 razy. Nie miałam wyjścia, przyniosłam z piwnicy i nie chciałam takich brzydko pachnących wkładać do szafek. Teraz upiorę jeszcze w dzieciowym proszku......

A mnie dziś nie boli rwa, SZOK :-) myslałam, ze do konca będę sie męczyć :-) a tu przeszło, więcej sie wyleguje ostatnio i pomaga :-) zobaczymy jak długo będę bez :-)

Też będę korzystać ze sprawdzonych sposobów sterylizacji:-) wygotowac :-D

Tysia - musisz wypocząć, pisałaś, że wczoraj się nie wyspałas, dziś też nie najlepiej się czułaś:-(, więc postaraj sie odpocząć Kochana i wrócisz do formy napewno:-)

Dobranoc :-)

Blondi fajnie, ze chociaz dzis masz odpoczynek od bolu:-)

dziewczyny a swoja pościel tez pierzecie w proszku dla dzieci?? bo pewnie nie raz polozycie sie z dzidzia w lozku i tak myslalam, zeby ta nasza tez wyprac w dzieciowym...

Witam wieczorowa pora
Nie zagladałam do Was ostatnio bo jakos weny mi brakowało....

Dla dzieciatka jeszcze nic nie mam jeszcze kupione , do szpitala tez nie, a torba stoi pusta ale mysle ze jak tylko ogarne swoja mega liste wyrusze na zakupy.
Poza tym czesto boli mnie kregosłup ale chyba w tych tyodniach to normalne:sorry2:
Dzis dzieciatko mi dokazuje, i wogole dzis jakas taka słabiutka jestem, nic nie zrobilam w domu ale czuje sie poprostu zmeczona.... Czasem pokłuje brzuszek po bokach i dzis wyjatkowo czesto mialam brzuszek twardy....
Poza tym u mnie wszystko ok....
W tamtym tygodniu byłam u lekarza, wszystko mam pozamykane szczelnie, serduszko pieknie bije,cisnienie w normie, waga tylko o 5,5kg podskoczyła od poczatku ciazy;-)
Wyniki moczu w porzadku ale dostalam globulki dopochwowe bo mam infekcje grzybicza ehhh ....
Na usg wszystko ok, ilosc wód płodowych jest dobra, dzieciatko połozone ciagle główkowo..... Szacowana waga do porodu 3700-3800 ale lekarz uprzedził ze moze sie to zmienic.... I co do terminu powiedzial ze miedzy 10 a 15 styczniem powinnam urodzic dziewczynke ale ta dzewczynka nie na 100%:biggrin2:

To tyle co u mnie .......

Troszke was poczytałam ale was nie nadrobie , sorrki:sorry2:

Biala dziekuje za pamiec:-).....Jestes kochana:-)

Tysia, super, że wizyta udana :)
Widzę, że nie tylko ja się zmagam z infekcją, też mam przepisane globulki, ale ponoć nie ma co siać paniki :)
Spokojnej nocki Dziewczyny :)

reklama
Do góry