Witam się po dwudniowej przerwie. Nie pisałam nic bo nie miałam w ogóle weny. Jak do tej pory było ok. i nie narzekałam to teraz jedno za drugim mnie męczy
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Przedwczoraj zaczął mnie boleć ząb i zdecydowałam że nie ma na co czekać tylko trzeba iść do dentysty, tym bardziej że w nocy nawet spać nie mogłam. Przez co wstałam wczoraj już po 6 i poszłam odśnieżać. Na 8 zawiozłam córę do szkoły i pojechałam do dentysty... No i jak mi zęba wyrwała po godz. 9 i jak mnie puściło znieczulenie tak do dzisiaj mnie boli dziąsło, już mam dość, nie mam siły na nic, ani się położyć..... apap pomógł na chwilę........ a nie chcę się faszerować tabletkami. Także pewnie kolejna noc nie przespana, jeszcze jakby tego było mało, zgaga mnie męczy przeokropna jak tylko się położę.... już mam dość tych moich dolegliwości...
jedyna dobra wiadomość jaką dzisiaj usłyszałam jest taka że mój m na 99% wraca w następny czwartek tj. 16.12
Ribi - ja też będę rodzić w Trzebnicy, rodziłam tam córę i byłam zadowolona, więc teraz nie będę nic zmieniać. A jakiego masz lekarza z Trzebnicy??
I mam nadzieję że ta cesarka jednak może Cię ominie i może uda nam się spotkać bo w sumie to nie mamy dużej różnicy w terminach porodu:-)