reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia jak byłam w ciąży z chłopcami to też jadłam cytrusy tonami dosłownie a teraz patrzeć na nie nie mogę, ostatnio zjadłam 3 mandarynki to odchorowałam je. Jedz póki możesz bo potem nie wiadomo czy będzie małemu mleczko o smaku pomarańczy smakować..hihi.

Ariska a co Ty za zachciewajki masz...

Ja zadowalam się jedząc monte, chyba całe 4 wciągnę, a co 2 dla mnie i 2 dla Lilki.

reklama
Hej dziewczynki, ja też spodziewam się dzidziusia na początku stycznia, ale mój lekarz stwierdził, że moje maleństwo może urodzić się znacznie wcześniej. Pewnie było już wcześniej moje pytanie, ale nie chce mi się przeglądać tylu stron, gdzie będziecie rodzić?

Cześć Vella :-)
Ja obstawiam dwa szpitale: MSWiA na Galla albo Siemiradzki. A jak mi się odwidzi, to może Ujastek :-) A gdzie ty planujesz? No i na kiedy masz termin?

AsiaK - super, że przynosisz dobre wieści z wizyty :-) Właśnie, na kiedy masz termin?

Kurcze, nic takiego nie robię, a twardnieje mi brzuch. Przedtem to tylko jak dużo chodziłam, to mi twardniał. A tak było spokojnie ;-)

Ostatnia edycja:
cieszę się, że wszystkie wracacie zadowolone z wizyt... moja dopiero w srodę.. trochę się boję, że mi się oberwie za mój brzuch, bo nie leżę i jest często twardy, ale przy i po remoncie się nie da..:baffled:

idę zaraz się kapać, później jeszcze zajrzę..

a mój dziś wróci wesoły, wraca przewozem z pracy, bo mają imprezę barbórkową... a rano mam go o 8.00 budzić, bo na mszę chce iść, mam nadziję, że mi się uda.. eh..

aaaa, no tak , jutro Barbary-muszę do teściowej zadzonić bo się obrazi...
chyba przypomnienie w telefonie ustawię bo na bank zapomnę...

witam ja już jestem:) byłam na SR i dzis był temat "połóg". Co ciekawe w 3 dobie od urodzenia pojawia się babybluess więc musicie być przygotowane:)

A mnie cholernie kręgosłup boli....doczytam co napisałyście i może coś dopiszę od siebbie

Tak, jutro Barbary! U mojej siostry impreza andrzejkowo-barbórkowa, bo szwagier Andrzej ma :-)
Jak zwykle będą pyszności, bo moja siostra uzdolniona kulinarnie - zupełnie nie to co ja ;-)

modlicha - coś o tym wiem niestety, ale trzeba więcej odpuszczać i dać się wykazać innym :-)

polecam w temacie: YouTube - Przewróciło się :-D

Ale wy tu dzisiaj pędzicie z pisaniem. A ja nie mogę zaglądać dzisiaj tak często.
Poczytałam sle już sie pogubiłam co komu chciałam napisać.

Cieszę się, że wizyty wam sie udały.

Fogia odpoczywaj i weź no-spę.

Ja własnie zjadłam cały kisiel, tak mi się zachciało :)

Claudia jak byłam w ciąży z chłopcami to też jadłam cytrusy tonami dosłownie a teraz patrzeć na nie nie mogę, ostatnio zjadłam 3 mandarynki to odchorowałam je. Jedz póki możesz bo potem nie wiadomo czy będzie małemu mleczko o smaku pomarańczy smakować..hihi.

No dlatego jem ich tyle, potem pewnie będzie przerwa przy karmieniu

reklama
Do góry