reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam:-)
Kurcze juz coraz bardziej ciezko jest mi siedziec przed komputerem:/ Mała tak wariuje ze juz nie wiem jak mam sie wyginac;-) Od wczoraj strasznie ciezko mi sie oddycha, brakuje mi doslownie powietrza;/ Ale popoludniu na szczescie przeszlo i moglam poukladac troche w polkach:) Ja rowniez czuje takie klocia w podbrzuszu, szczegolnie jak leze na plecach wieczorkiem, wtedy podkurczam nogi i jest troszke lepiej:)
Co do golenia to strasznie mi sie nie chce:(:(:(:p Ale niestety tez mnie to czeka wiec spróbuje, moze jak usiade na krzesle i rozszerze nogi to znajdzie sie troche miejsca na brzuszek i wtedy raz dwa depilatorem sprobuje nogi ogolic:) Ojj juz coraz ciezej sie robi wiec zycze wszystkim duzo zdrowka i wytrwalosci BUZIACZKI :*

reklama
Oj kąpiel z rwą kulszową jest bardzo ciężka :-(
Teraz to już tylko na stojąco, włosy myję spuszczjąc głowę w dół, inaczej nie umiem, a nie chce kłaść się w wannie bo to niebezpieczne... mogłabym nie wstać, albo skurcze macicy mogłyby się zacząć:p

Oj ja chyba rowniez nie dalabym rady polozyc sie w wannie, wole nie probowac:p I tak na sama mysl o kapieli az bezsilnosc mnie dopada:(:( Tak ciezko wylezc z tej wanny:(:p

kate - mnie od kilku dnie kłuje szyjka macicy - tak mi się wydaje - wczoraj na wizycie powiedziałam o tym lekarzowi, to powiedział, że to normalne pod koniec ciąży. Zbadał mnie ginekologicznie ale powiedział, że jest wszystko dobrze jak na ten etap ciąży.

mnie kłuje często jak siedzę albo jak się nachodzę to mam wrażenie że mały juz tak napiera że się rozszerzam :-D

wiecie co jakby tak ktoś z boku przeczytał to by pomyslał ze to klub''paralityczek'':-)
ja swojemu powiedziałam ze niedlugo zebym wstała z łózka to bedzie musiął holownik przyciagnąć:-D

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy te klucia to juz skurcze przepowiadajace czy co...:-) To moja pierwsza ciąza i naprawde nie wiem czy bede umiala je rozpoznac:(:( Ale mam przeczucie ze urodze szybciej bo juz naprawde mi ciezko:-)

............. Wystraszyłam się ostatnio bo jak chodzę albo dłużej stoję to odczuwam okropne ukłucia w okolicy tak jakby szyjki macicy (tak mi się wydaje że tam). Ale jak leżę lub siedzę to nie.................Teraz pytanie. Czy wy nie czujecie jakiegoś kłucia przy chodzeniu. Buziaki.

Kate1980 ja o to samo dzisiaj pytalam na forum...
Mam od wczoraj takie kłucie w podbrzuszu, jakby własnie tam gdzie Ty. To takie uczucie jakby szpilę ktos wkluwal czy co....ale to nie tak non stop tylko co jakis czas, wlasnie jak chodzę:-(, az zgina wpół

Przerazilam sie i nie wiem co o tym mysleć:-) Wzięłam no spe i leżakuje

reklama
oj dzisiaj chyba jakis dzien niekorzystny cięzarówkom! mnie boli brzuch ale nie podbrzusze i wyjatkowo mi ciezko.. siedzialam chwile na krzesle to myslalam ze nie wydole:( normalnie pod piersiami w okolicach zoladka mnie kłuło!! kurcze a kilka dni bylo tak dobrze.. teraz leze na boku i jest w miare..
ciekawe jak bede spala:(

Malta- to kłucie w srodku- to skracanie szyjki- lekarz mowil ze prawidlowo, ale wlasnie zeby wtedy lezec.. tylko jak ja leze to nie kluje.. tylko jak chodze:D

Do góry