reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

dziękuję dziewczynki za słowa otuchy i rady... więc po przeczytaniu waszych postów postanowiłam zadzwonić do ginka - jutro mam koniecznie zgłosić się na wizytę! i nie czekać do czwartku. Ginek powiedział, że jeżeli to wody to sączyłyby się dalej - tzn nie że tak raz i już koniec, ale mimo wszystko trzeba to sprawdzić i już. Tak więc jutro jadę na wizytę gdzies koło południa mam być. Po wizycie dam wam znać co i jak.

a dzisiaj odebrałam wyniki - anemii dalej BRAK :-) nawet hemoglobina mi podskoczyła na 12,4, co u mnie jest rewelacją, a żelazo z 60 skoczyło na 78 - hurrraaaaa:-D tylko w moczu bakterie, fosforany, leukocyty i w ogóle wszystko w nim do d....y:/ pewnie dostane jakiś antybiotyk albo coś (na szczęście nie ma w nim białak ani glukozy).:-)
monciu a robilas badanie moczu w sterylnymopakowaniu do badania sterylnego? u mnie pojemniczek zwykly kosztuje 0,50 a do sterylnego (zafoliowany)1zl i jak zaczelam robic w sterylnym mocz mam ok.. a tez mialam to co ty.. super ze jutro masz wizyte, lepiej dmuchac na zimne..

reklama
klaudoos - tak w sterylnym... ogólnie mój mocz zawsze wychodził z nielicznymi bakteriami i z za wysokim ph, ale żeby teraz takie dziwy i cuda w nim byly, to az dziwne... okaze sie jutro.

Tysia - na 99% w Wojewódzkim - a termin mam w rozrzucie od 3 do 19 stycznia... ja bym wolała 3, ale to już nie ode mnie zależy ;-) A może być i tak, że jeszcze na ten rok się załapię, bo i takie doświadczenia już mam :-)

giovanessa zapomniałam zapytać, w którym szpitalu rodzisz i na kiedy masz terminka:p może się spotkamy hihi:)

ja niby też od.3 wg. om do 12.01 :) nastawiam się na późniejszy ,2 znajome rodziły w ostatnim czasie właśnie w wojewódzkim,i sobie chwalą, też chciały w eskulapie, teraz nie żałują, bo z dzieciaczkami nie wszystko było ok, i musiały zostać dłużej, także i tak były by przewiezione na patologie do wojewódzkiego..

A ja już:-D jestem wysiedziałam się aż tyłek boli,jeszcze muszę przejść się do apteki.Na wizycie wszystko ok sprawdzone ciśnienie,tętno dzidzi,recepta,zwolnienie i do domku,leżeć.:-)

reklama
Witam :)
Kurcze nie mam za bardzo kiedy usiasc na komputer bo nie tylko ja z niego korzystam, ale staram sie was podczytywac:p Widze ze wiekszosc z Was skarzy sie na uplawy, ja to sie wczoraj wystraszylam, bylam u lekarza na kontroli bo mialam 2 lata temu wycinanego włókniaka z piersi i czuje ze mam mokro i to konkretnie!! Ale to na szczescie tylko te uplawy, teraz za to mam manie i jak tylko poczuje COS bardziej to lece do lazienki;/ Oj my cięzarowki mamy ciezkie zycie:) a co do ciezkosci to juz naprawde coraz ciezej wstac z lozka, juz nawet siedzenie jest niewygodne:) tez tak macie?? A jak wasze brzuszki?? Pozdrawiam je cieplutko:p:*:*;-)

Do góry