C
claudia4you
Gość
Widzę, że już większość z Was idzie spać....
w takim razie dobrej nocki Wam życzę, ja jeszcze troszkę posiedzę
w takim razie dobrej nocki Wam życzę, ja jeszcze troszkę posiedzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Claudia tantum rose zalecają już do szpitala bo wiadomo w szpitalu najgorsza rana będzie. Rozpuszczasz to w wodzie, możesz w butelce z dziubkiem i przy każdym skorzystaniu z toalety polewać sobie, albo wlać do takiego spryskiwacza i używać w miarę potrzeb.
Do podmywania się dobry jest też biały jeleń w płynie bo jest antyalergiczny i wogóle bezzapachowy.
Ach zamówiłam w końcu ta tunikę, mam nadzieje że dobra na mnie bedzie, i że się rozciągnie, a jak nie to nieciekawie...
Dziewczyny mam problem:
Kiedyś tu na forum jedna z przyszłych mam dała informacje, że jedna z dziewczyn ma do sprzedania ciuszki (ja omyłkowo zrozumiałam, ze jej znajoma, dlatego sie tym zainteresowałam wogóle, teraz się dowiedziałam, że to przypadkowa osoba gdzies na jakimś innym forum do niej napisała): to miał być karton ciuszków za 50zł + przesyłka:-)
cieszyłam się, bo wiadomo ciuszki zawsze się przydadzą, a jak się kaski nie ma za wiele, to zawsze się łapie czlowiek takich odsprzedawanych ciuchów...
No i dostałam maila do niej i po krótkiej wymianie zdań na mailu, wysłałam jej 64zł dokładnie 13 października, do dziś czekam na ciuszki, kontaktowałam się z nia mailowo, cały czas coś wymyslała, że albo dzieci ma chore, albo, ze jej "prywatny" kurier się rozchorował (początkowo wierzyłam w to wszytsko, nawet jej wspołczułam), ale teraz to wiem, że to ściema!
Pomocy! Doradźcie!
Moze macie w rodzinie policjantów, czy mozna jakoś sciagnąć tą kasę?
hej dziewczynki
mam dziś beznadziejny dzień.
mieliśmy w planach fajny rodzinny dzień, wyjazd do Lublina, odwiedziny u moich rodziców, trochę załatwień, trochę przyjemności i praktycznie guzik z tego wyszło. caly dzień wszystko szło pod górkę normalnie jakby to był piątek 13.
smutno mi strasznie i chyba zaraz wykąpię siebie i FIlipka i mykniemy oboje do spania, niech się już ten dzień skończy.....![]()