reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

O kremowki papieskie wlasnie a czy to byly te z opakowania co reklamuja teraz?BO jestem ciekawa czy sa naprawde dobre bo marudze mezowi zeby kupil ale jeszcze tutaj w polskim sklepie nie znalezlismy moze jeszcze nie dojechaly :)

reklama
mój sobie zażyczył babeczki, albo ciasto:szok:

Jutro w takim razie idę do sklepu i coś piekę, chciałbym zrobić coś ale nie z paczki ....

chyba wykorzystam wasze przepisy

Tak te kremówki to z paczki,dla nas smakowały,ale gdzieś mam przepis na "ciasto papieskie"takie lekko kwaskawe jak dla mnie super zaraz wstawię przepis na odpowiedni wątek.

Ja już po wizytach u diabetologa i ginekologa i jestem padnięta i zdołowana. Niby wszystko jest ok ale jak poczytałam te książeczki, które dostałam od diabetologa to mnie aż zmroziło. Czytałam wcześniej w internecie o skutkach cukrzycy dla dziecka ale dziś się naprawdę przeraziłam. Szczególnie jak przeczytałam "zgon wewnątrzmaciczny" to teraz już co chwilę nasłu****ę czy mój maluch się wierci. Poza tym płucka mogą się wolniej wykształcać więc lepiej żeby zbyt wcześnie nie urodzić i inne takie tam... kończąc na otyłości u dzieci i ryzyku cukrzycy już w młodym wieku.
Zdołowało mnie to kompletnie a mój mąż jeszcze nie wrócił z pracy (choć powinien być już dawno) i nawet nie ma mnie kto przytulić i podtrzymać na duchu.

najważniejsze, że jestes pod kontrola lekarza a on nie dopuści do tak poważnych konsekwencji....wiesz o tej cukrzycy, przestarzegasz zaleceń lekarza, robisz regularnie badania iwec bedzie dobrze:-)

a mnie niech ktoś dobije ;( do tego wszystkiego doszły mi problemu żołądkowe i jedna wielka masakra jest blee. Trzymajcie się dziołszki :*

wspolczuje, znam ten ból, zgaga pomieszana z bólem żolądka...masakra...trzymam kciuki, żeby Ci szybko przeszło:-)

klaudoos moja psiapsióła zawsze mówiła, że ten ostatni miesiąc ciąży jest niezbędny po to aby kobieta miała tak dosyć ciąży żeby przestać bać się porodu i marzyła o jak najszybszym rozwiązaniu. Prawda że prawda? ;-)

Ribi ty chyba kiedyś pisałaś o jakimś daniu z krewetek. Mogłabyś rzucić jakiś przepis na kulinarny? no tak za mną "chodzą" że szok. ;-)

święta prawda z ta końcówką ciąży:-)
a krewetki tez bym zjadła:-) tylko mógłby mi ktoś je przygotować:-)

Tak te kremówki to z paczki,dla nas smakowały,ale gdzieś mam przepis na "ciasto papieskie"takie lekko kwaskawe jak dla mnie super zaraz wstawię przepis na odpowiedni wątek.

oj koniecznie;-)

Ja w końcu usiadłam, posegregowałam wszystkie ciuszki jakie mam dla Bartusia..pierwsza tura się pierze, poogarniałam jeszcze w domku i jestem wykończona, nie czuje pleców...teraz chyba sobie odpoczne :-)

Oj dziewczyny widzę, że wy pichcicie, pieczecie, sprzątacie a ja??? Weny mi brak na wszystko. mam lenia i nic mi się nie chce :(

Zmykam się położyć.Może jeszcze zajrzę później.

RIBI - jestes z Wrocławia - chcialam zapytac czy wiesz u kogo mozna zrobic USG 3D??? w poniedzialek jade do swojego prof. ale u niego nie ma takiego sprzetu. a chcialabym miec taka pamiatke :)

reklama
RIBI - jestes z Wrocławia - chcialam zapytac czy wiesz u kogo mozna zrobic USG 3D??? w poniedzialek jade do swojego prof. ale u niego nie ma takiego sprzetu. a chcialabym miec taka pamiatke :)

chciałabym Ci kogoś polecić ale nie wiem kogo. Ja chodzę do Mediconceptu ale podobno gdzieś na Grabiszyńskiej jest super gabinet z USG (tak słyszałam). Poszukaj w necie....

Do góry