reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ribi tylko do porodu nie maluj... bo połozna musi ogladac. czy paznokcie nie sinieją... hehe a ja to sobie pomalowałam na wsciekły róż... i połozna jak to zobaczyła to tez wyglada jak "wsciekły róz"
YouTube - S.T.O.K - Chce Cie + tekst ta piosenka odpowiada mojemu dzisiejszemu nastrojowi :/

Kochana dzięki za info...pierwszy raz słyszę...wiem że do operacji tak ale to dotyczy rąk...

fogia a ja nie trawię tej drugiej prowadzącej...dla mnie jest beszczelna i wkurza mnie

Ostatnia edycja:
reklama
ewcia_822: bardzo mi miło, że będziemy sobie towarzyszyć do samego końca (jak to zabrzmiało!).
Regulamin to przeczytałam przede wszystkim :) i generalnie wszystko jasne, oprócz grupy zamkniętej. A umiejętności edytowania i cytowania powinnam nabyć z czasem, bo to jest pierwsze forum, do jakiego się wpisałam. W razie czego jestem otwarta na uwagi.

monia-t - ja z 29-go :-)

a my już po obiadosku i pomalutku szykuję się do SR... trzeba prasnąć jakąś sukienusie :-)

a wiecie co - moja psiapsiółka listopadówka wreszcie się rozkręca - boli ja szyjka i coś sie zaczyna dziać ... hurrraaaa... może już niedługo jej Damianek bedzie po drugiej stronie brzuszka:-) teramin ma na za tydzien w piątek, ale cieszyłabym się jakbym podgladała juz jak ona pielęgnuje swoje maleństwo...

Och... dzisiaj zrobiłam szybciutki obiad. Z wczoraj zostało dużo gulaszu więc tylko dorobiłam kluski kładzione i pozamiatane :) teraz wstawiłam do pieca coś innego. Co? A to na razie sza...
Kurcze chciałam by moja rodzina się zdrowo odżywiała. I co? Moje dzieci się krzywią na widok jakichkolwiek warzyw, plują pomidorem, szpinak jest im wstrętny a ciemne pieczywo wysycha nietknięte.
Prędzej umrą z głodu niż się chwycą warzyw. Ech...zrobię im te naleśniki bo jak widzą paprykę i cebulę w gulaszu to tylko przemieszali widelcem, a mina jaką zrobił młody rano do jajecznicy z pomidorem - bezcenne.

Ja tez mialam kiepska noc a potem pojechalam na szkole rodzenia. Mam wrazenie, ze dzis jestem spuchnieta i ociezala i chyba mam cos z cisnieniem bo tak mi zimno od srodka (nie dreszcze). Ale na pewno to nic powaznego bo w piatek mialam cisnienie 70/110 jak zwykle- pewnie to ta ciezka noc. No i jak polozylam sie w domu to jest lepiej:)
Cos mamy z mezem gorszy dzien. Tzn. moim zdaniem on ma gorszy bo marudzi na mnie itp.- no a ja sie wkurzam. Ale nie jest zle po prostu taki dolek (wczoraj byl bardzo mily to teraz chyba musi odreagowac:).

Dziewczynki dziekuje wam kochane...

Tyle że Wika do 3 roku życia (dopuki nie poszła do przedszkola) nie miała nawet kataru a chodziłam z nią na spacery nawet jak lało, wiało i śniegiem sypało. Odkąd poszła do przedszkola to ciągle coś. Mój lekarz powiedział, że podejrzewa alergię ma jej robić testy, zobaczymy...

Dawałam szczepionkę ribbomunnyl, tran pije codziennie i co?? Wielkie G.............

Witam nową mamusię

reklama
Och... dzisiaj zrobiłam szybciutki obiad. Z wczoraj zostało dużo gulaszu więc tylko dorobiłam kluski kładzione i pozamiatane :) teraz wstawiłam do pieca coś innego. Co? A to na razie sza...
Kurcze chciałam by moja rodzina się zdrowo odżywiała. I co? Moje dzieci się krzywią na widok jakichkolwiek warzyw, plują pomidorem, szpinak jest im wstrętny a ciemne pieczywo wysycha nietknięte.
Prędzej umrą z głodu niż się chwycą warzyw. Ech...zrobię im te naleśniki bo jak widzą paprykę i cebulę w gulaszu to tylko przemieszali widelcem, a mina jaką zrobił młody rano do jajecznicy z pomidorem - bezcenne.
Kochana one dojrzeją do tych smakow z czasem! ja tez plulam warzywami, ale teraz jem, oczywiscie nie za czesto! chleb ciemny zaczelam jesc niedawno i wkurzam sie bo mam straszna zgage po nim. i pamietaj dopoki nie maja anemii albo nie sa otyle tzn ze sa zdrowe i zdrowo sie odzywiaja!

Do góry