reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ribi tylko do porodu nie maluj... bo połozna musi ogladac. czy paznokcie nie sinieją... hehe a ja to sobie pomalowałam na wsciekły róż... i połozna jak to zobaczyła to tez wyglada jak "wsciekły róz"
YouTube - S.T.O.K - Chce Cie + tekst ta piosenka odpowiada mojemu dzisiejszemu nastrojowi :/

Kochana dzięki za info...pierwszy raz słyszę...wiem że do operacji tak ale to dotyczy rąk...

fogia a ja nie trawię tej drugiej prowadzącej...dla mnie jest beszczelna i wkurza mnie

Ostatnia edycja:
reklama
ewcia_822: bardzo mi miło, że będziemy sobie towarzyszyć do samego końca (jak to zabrzmiało!).
Regulamin to przeczytałam przede wszystkim :) i generalnie wszystko jasne, oprócz grupy zamkniętej. A umiejętności edytowania i cytowania powinnam nabyć z czasem, bo to jest pierwsze forum, do jakiego się wpisałam. W razie czego jestem otwarta na uwagi.

monia-t - ja z 29-go :-)

a my już po obiadosku i pomalutku szykuję się do SR... trzeba prasnąć jakąś sukienusie :-)

a wiecie co - moja psiapsiółka listopadówka wreszcie się rozkręca - boli ja szyjka i coś sie zaczyna dziać ... hurrraaaa... może już niedługo jej Damianek bedzie po drugiej stronie brzuszka:-) teramin ma na za tydzien w piątek, ale cieszyłabym się jakbym podgladała juz jak ona pielęgnuje swoje maleństwo...

Och... dzisiaj zrobiłam szybciutki obiad. Z wczoraj zostało dużo gulaszu więc tylko dorobiłam kluski kładzione i pozamiatane :) teraz wstawiłam do pieca coś innego. Co? A to na razie sza...
Kurcze chciałam by moja rodzina się zdrowo odżywiała. I co? Moje dzieci się krzywią na widok jakichkolwiek warzyw, plują pomidorem, szpinak jest im wstrętny a ciemne pieczywo wysycha nietknięte.
Prędzej umrą z głodu niż się chwycą warzyw. Ech...zrobię im te naleśniki bo jak widzą paprykę i cebulę w gulaszu to tylko przemieszali widelcem, a mina jaką zrobił młody rano do jajecznicy z pomidorem - bezcenne.

Ja tez mialam kiepska noc a potem pojechalam na szkole rodzenia. Mam wrazenie, ze dzis jestem spuchnieta i ociezala i chyba mam cos z cisnieniem bo tak mi zimno od srodka (nie dreszcze). Ale na pewno to nic powaznego bo w piatek mialam cisnienie 70/110 jak zwykle- pewnie to ta ciezka noc. No i jak polozylam sie w domu to jest lepiej:)
Cos mamy z mezem gorszy dzien. Tzn. moim zdaniem on ma gorszy bo marudzi na mnie itp.- no a ja sie wkurzam. Ale nie jest zle po prostu taki dolek (wczoraj byl bardzo mily to teraz chyba musi odreagowac:).

Dziewczynki dziekuje wam kochane...

Tyle że Wika do 3 roku życia (dopuki nie poszła do przedszkola) nie miała nawet kataru a chodziłam z nią na spacery nawet jak lało, wiało i śniegiem sypało. Odkąd poszła do przedszkola to ciągle coś. Mój lekarz powiedział, że podejrzewa alergię ma jej robić testy, zobaczymy...

Dawałam szczepionkę ribbomunnyl, tran pije codziennie i co?? Wielkie G.............

Witam nową mamusię

reklama
Och... dzisiaj zrobiłam szybciutki obiad. Z wczoraj zostało dużo gulaszu więc tylko dorobiłam kluski kładzione i pozamiatane :) teraz wstawiłam do pieca coś innego. Co? A to na razie sza...
Kurcze chciałam by moja rodzina się zdrowo odżywiała. I co? Moje dzieci się krzywią na widok jakichkolwiek warzyw, plują pomidorem, szpinak jest im wstrętny a ciemne pieczywo wysycha nietknięte.
Prędzej umrą z głodu niż się chwycą warzyw. Ech...zrobię im te naleśniki bo jak widzą paprykę i cebulę w gulaszu to tylko przemieszali widelcem, a mina jaką zrobił młody rano do jajecznicy z pomidorem - bezcenne.
Kochana one dojrzeją do tych smakow z czasem! ja tez plulam warzywami, ale teraz jem, oczywiscie nie za czesto! chleb ciemny zaczelam jesc niedawno i wkurzam sie bo mam straszna zgage po nim. i pamietaj dopoki nie maja anemii albo nie sa otyle tzn ze sa zdrowe i zdrowo sie odzywiaja!

Do góry