reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja osttanio u mamy wspomagalam się jogurtem naturalnym w łaśnie tez z kilkoma lyżeczkami otrebów bo ciężko bylo z tymi sparwami....masakra....ale slyszalam, ze to typowe u kobiet w ciazy chociaz bardzo hmmm jakby to powiedziec wk......;-)
kup sobie czopki glicerunowe dla doroslych! ja zapodam i po kilkudziesieciu sekundach lece! kiedys dla mnie bylo nie do przyjecia zeby wlozyc czopek ale jak raz zapodalam i stwierdzilam ze to nic zlego, nie bolacego itd to codziennie zapodaje!

ja mam pol nocy nieprzespanej.. przed zasnieciem ostrzejsza wymiana zmian z mezem i pol nocy myslalam o wszystkim..ach..

wiecie co chyba mi zaczyna pomalutku czup odchodzic. kolezance schodzil 6 tyg az w koncu w przeddzien porodu odszedl z krwia..

dzisiaj zamierzam szykowac po malu rzeczy do torby szpitalnej. kolezance lakarz pow w 36 tyg ze lada dzien urodzi i szybko zaczela kompletowac wszsytko.. bo byla w czarnej d*pi* ;)

reklama
cześć dziewczynki!

ale miałam dzisiaj nockę:/ nie wyspałam się za bardzo, bo bobasek znów na jakichś dopalaczach - nie spał całą noc! kopał i kopał i przeciągał się i znów kopał... a najgorsze było to, że kopał mnie cały czas w żołądek i trzustkę i ciągle było mi niedobrze. O 4 nad ranem nie wytrzymałam i chodziłam po domu aby go ukołysać i machałam brzuchem - bez rezultatów... teraz też podkopuje, ale już słabiej - chyba zasypia :-) kochane dzieci :-D

martusia - co ty kochana nie spisz po nocach? często piszesz z samego rana :-)

a ja juz jem sniadanko - dzisiaj zachciało mi sie paróweczek :-)

miłego dnia!

kup sobie czopki glicerunowe dla doroslych! ja zapodam i po kilkudziesieciu sekundach lece! kiedys dla mnie bylo nie do przyjecia zeby wlozyc czopek ale jak raz zapodalam i stwierdzilam ze to nic zlego, nie bolacego itd to codziennie zapodaje!

ja mam pol nocy nieprzespanej.. przed zasnieciem ostrzejsza wymiana zmian z mezem i pol nocy myslalam o wszystkim..ach..

wiecie co chyba mi zaczyna pomalutku czup odchodzic. kolezance schodzil 6 tyg az w koncu w przeddzien porodu odszedl z krwia..

dzisiaj zamierzam szykowac po malu rzeczy do torby szpitalnej. kolezance lakarz pow w 36 tyg ze lada dzien urodzi i szybko zaczela kompletowac wszsytko.. bo byla w czarnej d*pi* ;)

klaudoos - czop?? a jak to wygląda? wiesz - znam tylko z opowiadań położnej...
ja też już myslę aby po woli kompletować wsio do szpitala... ale ten czas leci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mi czopik zaczął "wypadać" tak między 6-8 rano
urodziłam po 23.00
różnie bywa

ale fakt jest faktem , że w kole 36tygodnia to już powinno się być spakowanym do szpitala :)

ps. jak Wam dobrze, że macie czas na neta np.
ja jak mam chwile to przeważnie leżę bo jestem wykończona
coraz częściej jestem zmęczona, często już nawet "bez powodu"

cześc dziewczynki:-)
a mi się sniło że juz miałam rodzić,tyle że mój doktor łaził po gabinecie w samych slipach i nieogolony:-Dchyba czas profilaktycznie spakować torbę do szpitala......
dziś już normalny dzien,dzieciarnia jak zwykle ospale poszli do szkoły..ja juz wstawiłam zmywarkę i pranie.dzis mam z głowy obiadek,bo dostaliśmy przepyszna grochówke od kolegi:-)( dwa gary zamroziłam i trzeci dziś zjemy:)
jutro do ginka smigam,bo L4 się skończyło:)jeszcze po drodze wyrok z sądu wezmę i dalej załatwianie w USC,aby się udało załatwić ojcostwo przed porodem...
miłego dzionka dziewczynki:-D
ticker.php

reklama
Dzień dobry Kochane :-)
Obudziłam się dziś o 8ej z bólem brzusia, pewnie mały w nocy kopał i teraz mam obolały brzusio:-(
Sny też mam przeróżne zazwyczaj negatywne, ale staram się nie rozmyslać nad nimi jak się obudzę ;-P
Oj jestem jakaś wymęczona dziś troszku odpocznę :-)

Do góry