reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej laski

fogia wcale sie nie dziwie, ze sie wkurzylas ja tez nie lubie jak mi sie w polowie zdania wylacza, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i juz sie nie bedziecie klocic.

my po spacerku poltorej godzinnym padam z nog lae tesciowa jeszcze chwile jest w domu wiec miska siedzi z nia a ja mam czas na BB :). ja po domku chodze w starych spodniach ciazowych bidule sa juz potargane tu i owdzie ale po domku sa ok, a stanik to od razu sciagam jak przyjde do domu i mam luz. jak karmilam to sciagalam tylko jak sie mylam a tak to 24/24 h.

dziewczyny tu podaje link to swietnego artykulu mozna dowiedziec sie sporo o relacjach corka - tata, tytul czy jestem pedofilem?
powiem wam, ze dowiedzialam sie sporo o rozwoju ok trzyletniej dziewczynki i dajcie poczytac meza zeby sie nie wystraszyli.
Czy jestem pedofilem?

reklama
Cichutko tu dzisiaj
my wróciliśmy ze cmentarza właśnie
fajny spacerek był, na dworze strasznie ciepło się okazało
Ja teraz w domciu chodzę sobie w majteczkach babuni i materiałowym staniku ....może nie wyglądam sexi, ale wygodnie mi jest :-D

Faktycznie spokój na forum :) Moja Wiki zajada kolacyjkę :) Ona już w zasadzie zdrowa, takie pojedyncze kasłanie, ale może ze 3-4 razy w ciągu dnia poza tym nic :) Ale nie puszczam jej jeszcze do przedszkola bo do jutra ma antybiotyk. W środę pójde z nią na kontrolę zobaczę co powie lekarz. Gorzej ja i mój mąż. Nadal na gardła bolą :(

Cześc Dziewczyny.....napisałam się i mi skasowało....
więc teraz krócej byłam u mamy już wróciłam dostałam od siostry ciuszki dla dzidzi sama bielizna więc teraz trzeba kupić tylko takie wizytowe spodnie, bluzy, sweterki:)
Wszystko wrzuciłam do pudeł z Ikei (2 takie duże) i czekają na swój czas. prać będę gdzieś ok końca grudnia.

fogia nie denerwuj się dziewczyno bo złość piękności szkodzi....
olandia ja tak sobie myślę dziś szkoła rodzenia (?) no i hipek dobiegł (czyt. myśl)....przecież Ty nie mieszkasz w Polsce....

Ja wrócilam juz cmentarza...pogoda super, ale spacerek męczący....potem byliśmy u mojego taty na herbatce także miło bylo:-)

Ja według OM też mam 31 grudnia, moja kuzynka też tak miała i mały urodził się 19 grudnia;) na wigilie byli już w domku:)

no tak bo dwa tygodnie przed terminem to też w terminie:-) ciekawe jak bedzie u nas:-)

Byliśmy dziś z Fifim na spacerze, a właściwie Filip latał, a ja przemieszczałam się od ławki do ławki. Nie wiem co jest grane, w ogóle nie mam w sobie siły, nie wiem czy to po prostu gorszy ciążowy dzień czy to choróbsko mnie rozbiera.

wiesz co ja tez nie mam ostatnio na nic sily bardzo szybko sie mecze mysle ze to sprawka naszych maluszków...wszytsko z nas czerpia z energią na czele:-) ale co tam niech maja:-)

no ja to samo - ledwo wchodzę do domu to od razu wskakuję w dresik i chodzę bez bielizny
wtedy się czuje, że jest się w domu - nic nie ugniata

czasem jak do kogoś idziemy to jest źle bo trzeba siedzieć i się męczyć :-(
mam dokładnie to samo, w domu najlepiej w dresiku:-)

ja odkąd jestem w ciąży chodzę zawsze w staniku, jedynie na noc ściągam. Mam duże piersi i chcę uniknąć zwisków ;) a wiadomo bez stanika skóra się naciąga a moje to chyba z tone ważą to muszę dbac ;)

ja nie mam duzych piersi teraz troche nabrały kształtów a takto to takie marne 75B. Przy duzych piersiach to chyba nawet wygodniej w staniku. Jeśli uda mi sie miec pokarm i bede karmic to wtedy cały dzionek pewnie będzie w staniku ale to bedzie wyjątkowa sytuacja:-)

hejka, my wrocilismy od rodzicow, bylo nawet ok, zadnych "glupich" ani bolących mnie tamatow nie bylo poruszanych.. potem zachcialo mi sie cheesburgera w mc donaldzie wiec zajechalismy..

poczytalam was i usmialam sie pod nsem bo myslalam ze ze mna jest cos nie tak- w domu zazwyczaj chodze bez bielizny;) i sie ucieszylam ze nie ja jedna. ide ogarnac mieszkanko, trzymajcie sie kochane..

Dzisiaj cisza na forum ale dzieki temu bardzo szybko udalo mi sie Was nadrobic :)
Troche pospacerowalam dzisiaj i podobnie jak Wy czuje sie wypompowana.. Niby zadnej pracy nie mialam bo obiad u rodzicow, same przyjemnosci caly dzien a juz mi sie chce spac :) Takze zaraz kapiel i do lozka. Na tvn ciekawy film- cast away.
Dobranoc!

my też niedawno wróciliśmy od teściów... najadłam się jak zwykle :/ i normalnie zaraz mi się uleje :-D
padam ze zmęczenia, bo mieliśmy dzisiaj dwa dłuuuugie spacerki... ale wreszcie Szymus pooddychał świeżym powietrzem:-)

Pewnie w domu to po co co ma mnie uwierać

dziewczynki weekend się skończył, pora wrócić do rzeczywistości

a ja na kolację chyba zjem kaszkę :-) to przez to, że nie zadbaliśmy wczoraj o to żeby kupić chleb...ach

reklama
Cały dzień mnie nie było, bo po cmentarzu poszliśmy całą rodzinką do cioci i jakoś tak dzień minął.

Poruszałyście temat głupich snów, ja tez je miewam. Ostatnio np. śniło mi się, że zostałam złapana jako niewolnik na plantację ryżu i wiedziałam, że jak następnego dnia rozpocznę tam pracę, to poronię. I czułam taką bezsilność, bo nikt nie mógł mi pomóc, że jak się obudziłam, to aż się popłakałam.

Do góry