reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Madga, tak bardzo mi przykro.... Rozumiem jak bardzo cierpisz:-(

A ja nadal walcze z nudnosciami, juz schudlam 2 kg....:baffled: Chyba sie wykoncze!!! Jak ja jutro w sadzie caly dzien przesiedze to naprawde nie wiem:no:
Juz sie nie moge doczekac na usg za tydzien, mam nadzieje, ze wszystko nadal ok:happy2: Dni tylko odkreslam w kalendarzu jak wariatka jakas:tak:;-)
Buziaczki Stycznioweczki:-)

reklama
Jejq ja przed chwila wymiotowalam. Ledwo do lazienki dobiegłam :-/ Mam nadzieje, ze na miescie mnie ta przyjemność nie spotka...jutro musze pojechac na uczelnie( 45 min. drogi od domu), zeby zlozyc prace mgr.

Witam z rana. U mnie się już wszystko wyjaśniło, mianowicie... jednak nie jestem w ciąży. Nie tym razem. To był pierwszy raz, kiedy myślałam, że już się udało. Ale w sumie to dopiero początki starań. Teraz tylko się uzbroić w cierpliwość. Zobaczymy, co będzie. Ależ wam zazdroszczę tych zdjęć USG :-)
Czy mogę z wami zostać i poobserwować, jak przebiega ciąża? Może przyda mi się na przyszłość.
A powiedzcie, gdy wasze mdłości zaczynają się w tym pierwszym miesiącu, ile one trwają? To raczej pytanie do tych z was, które już w ciąży były. Ale jak się mdłości zaczną, nastawiać się, że ile one potrwają?
Na koniec życzę miłego dnia :rofl2:

Cześć dziewczyny

u nas wszystko ok, właśnie poinformowałam rodziców o moim "stanie", mama natychmiast chwyciła za katalog ikea i oglądała przewijaki itd.. siostra już chciała jechać po malutkie skarpetki, a tata powiedział że już mu się chce żyć.. jednym słowem : szaleństwo!!:laugh2: Za tydzień wybieram się na L4. Mój lekarz chciał mi pisać natychmiast, ale postanowiłam dać mojemu pracodawcy czas, niech znajdzie osobę na moje miejsce. Odmówię tylko pracy w weekendy, bo po ostatnim czułam się jakbym z treningu w wojsku wyszła.

Buziaki dla was i maluszków w brzuszkach :-)

Witam się i ja.
Madziu kochan mocno Cię przytulam. Następnym razem będzie dobrze. Trzymaj się kochana cieplutko.

A ja czuję się dziś fatalnie. Jestem śpiąca i niedobrze mi. Ale łyknęłam przed chwilką kropelki na mdłości i już mi troszkę lepiej. Miłego dnia dziewczyny.

Witam! To i ja się do Was przyłączę. Bo i ja w styczniu zostanę po raz drugi mamusią. A dokładnie przewidywany termin mam na 24 stycznia. W poniedziałek byłam już u ginekologa, widziałam swoją fasoleczkę i słyszałam bicie jej serduszka. Jest w brzuszku od 6 tygodni i 4 dni.
A to mój synuś Kacperek, który ma 13 miesięcy. Zapraszamy Was na nasz blog Blog kacperek3 na www.smyki.pl

Załączniki

• DSC02164.JPG
    DSC02164.JPG
    97,4 KB · Wyświetleń: 31
Heyka!!
Ja podobnie jak XAtnon nie mam żadnych dolegliwości, a po wczorajszym usg dowiedziałam się, że fasolka ma 7 tygodni :-))
Hurrraaa

Hej! Ja również dopisuję się do styczniówek. Około 21 stycznia (termin z OM) również po raz drugi zostanę mamą:-)
Życzę wszystkim spokojnej ciąży.:tak:

hej

dziewczyny czy na tym etapie ciazy co ja jestem nie bolaly was juz brzuszki. Mnie bardziej pobolewal brzuch przed testem i pare dni po tescie. A teraz nic tam nie czuje, ani klucia ani rozciagania. Czy to normalne?? bo sie martwie ze jest cos nie tak.

reklama
No to i ja sie przywitam :-)

Mam na imie Karolina...we wrzesniu skończe 24 lata....I jestem pierwszy raz w ciąży :-)

Dziś byłam na pierwszym USG....fasolek ma 4 mm....6 tydzien...serducho pika aż miło popatrzeć....termin na 28 stycznia....
Miałam dziwne bóle brzucha....okazało sie że mam tyłozgięcie i dostałam Luteine...aż sie wszystko nie naprostuje...Za 2 tygodnie kolejna wizyta i kolejne USG....tym razem pochwale sie zdjęciem:-)

Fajnie wreszcie do Was dołączyć....Kluliczku ja poproszę o wpisanie mnie na liste :-)

Do góry