reklama
Witam wszystkie Mamusie Styczniowe, chciałam oficjalnie ogłosić ,że z radościa do Was dołączam - mój termin to26 styczeń 2009 :-))) 
Ps. Dziewczyny , mam prośbę , ponieważ już jakiś czas temu byłam na forum aktywna nie pamiętam jak się ustawia ten bilecik na dole ...proszę pomóżcie
Dziękuję i pozdrawiam

Ps. Dziewczyny , mam prośbę , ponieważ już jakiś czas temu byłam na forum aktywna nie pamiętam jak się ustawia ten bilecik na dole ...proszę pomóżcie

Dziękuję i pozdrawiam
lenna
Fanka BB :)
Witam styczniowki 2009...dolaczam do was :-) ... ja tez powoli wcacam na forum, bo dolegliwosci popuscily....i ochota na jakakolwiek aktywnosc wrocila;-);-);-)

my tez zastanawiamy sie nad imieniem...ale bedziemy sie bardzeij zastanawiac jak juz bedzeimy wiedzieli czy to chlopczyk czy dziewczynka...
anik....henio powiadasz....:-)....
pozdrawiam wszystkie

my tez zastanawiamy sie nad imieniem...ale bedziemy sie bardzeij zastanawiac jak juz bedzeimy wiedzieli czy to chlopczyk czy dziewczynka...
anik....henio powiadasz....:-)....
pozdrawiam wszystkie
Monika8887
Wdrożona(y)
Witam wszystkie Mamusie-styczniówki
ciesze się, że do Was dołączyłam, moge zaczerpnąć od Was wielu ciekawych informacjii, które napewno ułatwią mi moją ciąże :-) pozdrawiam!
Kluliczek
Babka z laską
Witajcie :-)
Monika8887 możesz poda mi termin bym mogła wpisa Cie na listę?
Monika8887 możesz poda mi termin bym mogła wpisa Cie na listę?
ania.falko
Entuzjast(k)a
witajcie wszystkie mamusie
Ja dzis szczesliwa bo jutro lece do Polski
(to znaczy najpierw do berlina potem busem do Koszalina),troche sie stresuje,ale wiem,ze wszystko bedzie ok,no i dlatego ,ze zaczynamy 4 miesiac hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
glod straszny mam
na slodkie baaardzo
Ja dzis szczesliwa bo jutro lece do Polski
(to znaczy najpierw do berlina potem busem do Koszalina),troche sie stresuje,ale wiem,ze wszystko bedzie ok,no i dlatego ,ze zaczynamy 4 miesiac hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
glod straszny mam
na slodkie baaardzo
Emcia
Marcowa Mama '06
Ania a gdzie ty mieszkasz jesli mozna spytac? Bo ja tez na emigracji i tez wlasnie dni odliczam do wylotu 
Witam wszystkie styczniówki i z radością dopisuję się do waszego forum.Jestem po raz trzeci w ciąży, obecnie w 14 tygodniu, termin porodu 02.01.2009.Mam dwóch synków- Jasia 4 latkaa i Łukasz 9 latka.Obecnie czuję się dość dobrze oprócz nudności, i nisko usadowionej kosmówki, co mnie trochę niepokoi.Oszczędzam się, i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego fajnego grona.Pozdrawiam mocno
Kluliczek
Babka z laską
Witaj Lulaa :-)
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
Emcia: Mieszkam we Wloszech
jest tak goraco,ze nie mozna oddychac!!!!
Ale nam sie grono powieksza...I Bardzo fajnie
Witamy!!!!!!!!:-)

Ale nam sie grono powieksza...I Bardzo fajnie
Witamy!!!!!!!!:-)