reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Alek tez jest na antybiotyku trzydniowym jutro ostatnia dawka. i wreszcie od piątku jest poprawa.
A mój starszy jak widać za 6 dni kończy 4 latka , zawsze przed jego urodzinami dopada mnie taka mamina depresja chodzę i ryczę z byle powodu, to pewnie wzruszenie. Może też dlatego ze tak długo na niego czekałam. Akurat jest teraz w domu troszkę chorował , jakieś astmatyczne sprawy. jest baaardzo mądrym chłopcem ja w jego wieku taka nie byłam , byłam o wiele mniej inteligentna jak to kiedyś stwierdził mój własny ojciec. Postanowiłam zrobić mu tort i wyprawić urodziny zobaczymy co z tego wyjdzie zdjęcie na pewno umieszczę.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny.
Jestem tutaj nowiutka wiec nie bardzo wiem gdzie sie z wami przywitac wiec wybaczcie jesli w zlym miejscu:-)
mam coreczke Malgosie ktora urodzila sie 30 stycznia droga naturalna :) i wazyla 3,77kg. Cala nasza rodzinka mieszka w Anglii i tu tez rodzilam.
Malgosia ma juz dwie dolne jedyneczki a dzis dostukalam sie gornej lewej jedynki :) raczkuje i przesypia cale noce bez pobudki :-D

masakra, co ta laska z tym wózkiem robiła????????????????
ale do mnie tez często docieraja smutne wieści, moja koleżanka tez jest na tym forum, ale ma dwuletnią córkę (cześto się spotyka z dziewczynami z BB). 2 letnia Zuzia (córeczka jednej z koleżanek) dostała wysypkę, pediatra wypisła leki na alergie, po 3 dnia, dziecko nie wstało z łóżka, matka wyprosila badanie krwii - diagnoza białaczka.

Jest z dzieckiem z szpitalu, dostaje już chemię (pytali o krew pępowinową - nie ma, rodzeństwa - tez nie ma bo to z innego ojca) - leczenie 2 lata, 85% szans na przezycie, dzięki szybkiej diagnozie.

KULECZKA brak slow... nie ma wiekszej tragedii niz taka straszna choroba u dziecka...
oby zadnego z naszych dzieciaczkow NIGDY nic takiego nie spotkalo...

jejuuuu, dziewczyny nie piszcie o takich smutnych rzeczach, ciary mnie przechodzą i płakać się chce jak sie słyszy o takich historiach :-:)-:)-:)-(
naprawdę trzeba dziękować Bogu, że nasze dzieciaczki są zdrowe i oby tak już zostało.....

reklama
Do góry