reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

:-D

Z tym, że mi w tym momencie brzuch zaczyna już naprawdę przeszkadzać, mąż mi ubiera skarpetki itp ;-). No i problem zaczyna się jak mam nosić Julkę, bo chwilę mam ją na rękach i od razu skurcze mnie łapią :sorry:

reklama
ej babeczki wczoraj zapomnialam polknac azalie, napiszcie mi (ulotke wywalilam) ktora tabletke teraz mam wziasc - tą z wczoraj czy tą na dzisiaj. Wiem, ze przez 7 dni trzeba sie dodatykowo zabezpieczyc - napiszcie szybciutko co i jak, bo zglupialam.

Kurcze wszystko przez tą akcję z Olką wczoraj - dziś dostała pierwszą dawkę antybiotyku mam nadzieje, że bedzie wkrotce lepiej. Dzięki Anihira :) ponownie :tak:

Cześć:-)!
Tak sobie myślę że się tutaj jeszcze z Wami nie przywitałam (tylko na ogólnym dla całego forum BB wątku powitalnym) i dlatego Witam wszystkie Styczniówki 2009:happy2:! Podczytywałam forum od jakiegoś czasu, zanim zdecydowałam się zalogować:sorry:, mam nadzieję że mnie przyjmiecie???

U nas koniec L4- od przyszłego tygodnia wychowujemy się:happy::baffled: Z jednej strony cieszę się a z drugiej martwię.... i takie to zmienne nastroje cały czas mną targają. Pogoda dodatkowo wpędza mnie w kiepski nastrój- mam nadzieję, że będzie jeszcze troszkę słonecznych dni tej jesieni:unsure::hmm:

reklama
dziewczyny my mam tak wiele szczęścia . Nie wiem co mnie pod korciło żeby wejść na forum pożegnania, sprawa ludzka ale jaka bolesna. Każdego dnia modlę się o moje maluchy żeby im nic nie było . Modlę się by byli przy nich dobrzy ludzie i by sami byli dobrzy.

Do góry