reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2006

Hej Ajka a widziałaś serduszko? Czy jeszcze za wcześnie?
A na długo wyjeżdza?
Nie martw się wróci szybko i znowu będziecie razem:)

reklama
Cześć Izabelka, nie widziałam jeszcze serduszka, może za wcześnie, a może nie ten sprzęt   :)
Mój facet wyjechał na 3-4 miesiące, wiem że będe tęsknić ale muszę dać rade. Z jednej strony nawet lepiej ,że pojechał nie musi znosic mojego zmiennego humoru :laugh:

Hej dziewczynki, a dziś był mój dzień. Widziałam dzidziusia i nawet mam zdjęcia. ;D ;D ;D Dzidzia ma 9 mm i pikające pięknie serduszko. Termin mam na 26 stycznia. Generalnie jest wszystko w porządku i jestem baaaaardzo szczęśliwa. Mam nadzieję, że będzie tak dalej. Nie wiem, czy powiedzieć już mojej córci - pewnie bardzo by się cieszyła, bo męczyła nas o siostrzyczkę lub braciszka już od jakiegoś czasu. Ale sposob pojmowania czasu przez pięciolatkę jest nieco nieprawdziwy, więc pewnie będę słyszeć prawie codziennie - "Kiedy urodzi się dzidzia?".
Pozdrawiam mocno was i wasze fasoleczki.

Cześć :)
Alcia ja powiedziałam już swojej córci jak narazie mam spokój pierwszy dzien pytała czy to będzie braciszek czy siostrzyczka wytłumaczyłam jej że dzidzia urodzi się jak będzie zima i jak bedzie miała urodziny (też jest ze stycznia) Teraz czasami przyjdzie do mnie pogłaszcze po brzuszku i mówi że musze uważać na dzidziusia ;D Generalnie jest fajnie :)

Mam pytanko czy króraś z was cierpi może na wzdęcia :( wcześniej tak nie miałam teraz po prawie każdy posiłku rośnie mi brzuch tak jak bym była w piątym m-cu ciaży

Pozdrawiam :)

Cześć,
Wiesz Kasiczka, ze chyba też powiem, tymbardziej, że już powiedziałm rodzicom, a oni pewnie będą moją córcię zagadywać. Porozmawiam jeszcze z mężem.
Co do wzdęć, to ja nie mam, ale jak długo siedzę, to mam straszne kłócie jakby w jajnikach, jak się wyprostuję, to kłócie mija.
Pozdrowionka

Alcia super też bym chciała mieć zdjęcia :)
Co do brzuszka to niestety- tak po południu się zaczyna, ale nie boli, tylko się nadyma... mam tego dość csasami :)

reklama
Do góry