reklama
Magi
Fanka BB :)
Izabelka - na temat Twoich doleglliwosci z głowa - gin powiedział mi wczoraj, ze jak bardzo mocno boli, to mozna wziac leki oparte na paracetamolu. Ja osobiscie nie mam zamiaru mimo wszystko, chyba zeby odpadala z bolu Wole dziecka nie faszerowac niczym. No i te bole glowy to deleglowosc ciazowa Niestety, takie sa uroki ciazy. Pozdrawiam!
A
ajka
Gość
Hej Kasiczka, wiesz ja też połknełam całą czekolade dostałam od rodziców na Dzień Dziecka taką wielką tabliczke ;D .Sama byłam w szoku, że cała wciągnełam :-[ . Też się strasznie boje znowu przytyć, z Julkiem przybrałam na wadze 20kg ciekawe do ilu teraz dojedziemy. Ale co tam najważniesza jest fasolka, wagą będziemy się martwiły po porodzie.
Alcia ,a co tam u Ciebie i Twojej Fasolki? Czy widziałaś już Ją? Odezwij się.
Alcia ,a co tam u Ciebie i Twojej Fasolki? Czy widziałaś już Ją? Odezwij się.
Kasia178
Hej Dopiero Was odnajduję tzn. stycznióweczki i ochoczo do was dołączam. Kasiczka, ja też mam termin na 29 stycznia
Mój organizm nie toleruje siedzenia przed kompem, strasznie mnie plecy i głowa od tego bolą, więc rzadko na razie będę tu bywać, Dzidzia najważniejsza Ale będę wpadać by dowiedzieć się co u Was. Izabelka, ja się nie dzielę z mężem śledziami Sama zjadam. A w ogóle to padam i marzę o urlopie. Na szczęście też jestem nauczcycielką i wakacje tuż, tuż...
Całuski dla wszystkim mam i dzidziusiów. Trzymajcie się cieplutko
Mój organizm nie toleruje siedzenia przed kompem, strasznie mnie plecy i głowa od tego bolą, więc rzadko na razie będę tu bywać, Dzidzia najważniejsza Ale będę wpadać by dowiedzieć się co u Was. Izabelka, ja się nie dzielę z mężem śledziami Sama zjadam. A w ogóle to padam i marzę o urlopie. Na szczęście też jestem nauczcycielką i wakacje tuż, tuż...
Całuski dla wszystkim mam i dzidziusiów. Trzymajcie się cieplutko
margolcia;)
Początkująca w BB
HEJ!Witam wszystkie przyszłe styczniowe Mamusie
Jestem MARLENA i jestem w początku 9 tygodnia ciąży!Termin mam więc ustalony wstępnie na ok.10 styczeńWidziałm już swoją Kruszynkę w 6 tygodniu i jej pulsujące serduszko!Coś niepowtarzalnego!Cieszę się swoją ciążą pomimo wszystkich wszelakich możliwych dolegliwości ciążowych jakie mi dokuczają!Ale co tam zniosę wszystko dla mojego Maleństwa!
jeśli chciałybyście porozmawiać to podaję swój nr gg 4290200!Czekam na WasJestem MARLENA i jestem w początku 9 tygodnia ciąży!Termin mam więc ustalony wstępnie na ok.10 styczeńWidziałm już swoją Kruszynkę w 6 tygodniu i jej pulsujące serduszko!Coś niepowtarzalnego!Cieszę się swoją ciążą pomimo wszystkich wszelakich możliwych dolegliwości ciążowych jakie mi dokuczają!Ale co tam zniosę wszystko dla mojego Maleństwa!
P.s.Jakie witaminki uważacie za najlepsze przy porannych wymiotach-oczywiście oprócz kwasu foliowego!BRAŁAM GO JUŻ PRZED PLANOWANYM POCZĘCIEM NASZEJ DZIDZI :laugh:
kasiczka28
Początkująca w BB
Witam wszystkie nowe stycznióweczki ciesze się że jest nas coraz więcej ;D Kasia178 zabaczymy która z nas pierwsza urodzi ;D i oczywiście, ze dzidzia jest najważniejsza
Pozdrawiam i buziaczki Pa
Pozdrawiam i buziaczki Pa
Kasia178
Kasiczka, kiedy idziesz na USG? Idę 13 do mojego gina, to będzie pierwszy dzień 7 tygodnia. Czy dobrze zrozumiałam z postu Margolci, że może usłyszę już bijące sreduszko? Myślałam, że to dopiero później ???
Pozdrawiam mamusie i ich brzusie
Pozdrawiam mamusie i ich brzusie
kasiczka28
Początkująca w BB
Hej Kasia ja następną wizytę będę miała na początku lipca (na pierwszej mi nie robiła bo podobno nie było takiej potrzeby) ale mam nadzieje że następnym razem coś juz zobacze ;D Czy usłyszysz serduszko tego nie wiem ale pewnie już je zobaczysz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
Magi
Hej Kasiu 178 - to czy usłyszysz, a nawet zobaczysz serduszko, pewnie zalezy od sprzetu. Ja miałam robione usg w skonczonym 6 tygodniu z ładnym kawalkiem, a zaledwie kropeczke bylo widac - nie bylo widac bijacego serduszka. Dobrze, ze nie wiedzialam, ze na niektorych usg widac, bo pewnie bym sie zestresowala. Co do posluchania bicia serca - to tez nie wiadomo, nie kazdy gin ma taki sprzet, ja np. jeszcze nie mialam okazji posluchac.
Podziel się: