reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2006

Witam:) chyba zaczęły mi się mdłości i chumorki!!! Szok!
Umówiłam się do gina, ale dopiero na 16, więc kupa czasu :( trzymajcie się ciepło. Kiedy powiecie w pracy że jesteście w ciąży?

reklama
Hejka !!

Ajka, czyżbyś czytała grudniowe forum ?? Bo jakos dziwnie znajomy wydaje mi się tekst z przeponą ;D

CZeść Beata23!

Tak zgadza sie czytałam,i co masz mi to za złe?
Przeczytałam,a że mam takie same odczucie więc napisałam o tym.
Widzę, że się mocno nudzisz skoro sie mnie czepiasz ::) wielkie mi rzeczy,zastrzeż sobie prawa autorskie. ;D

Hejo Kasiczka!
Dzieki za kciuki,wiesz byłam dziś na tej upragnionej wizycie jest gicio na 100% ciąża  ;D
Ale zawiodłam się bo nie zobaczyłam mojej fasoleńki, popsuło się Usg no i kupa.Muszę jeszcze poczekać tydzień, aż zobaczę to cudo :)
A kiedy Ty masz wizyte u gina?

Witaj Izabelko!
Wiesz cieszyłam się, że tak jak przy pierwszej ciąży nie zaznam tego uczucia,a tu dziś z ranka mdłości na całego  :mad:.A co do chumorków to już sama z sobą nie mogę wytrzymać,chodzę wściekła, płaczę, mąż ma mnie już dość :)

Hej alcia!
Co do seksu to mamy podobnie, ja też przez I trymesrt wróg pierwsza klasa,za to później  ::)
Trzymaj się cieplutko i myśl kolorowo.

Ajka, absolutnie nie mam Ci tego za złe :). Na grudniowym forum nikt nie miał takich dolegliwości jak ja, więc aż miło mi się zrobiło !!
Pozdrawiam serdecznie.Beata.

Hej Ajka a na kiedy masz termin ? U nas leje i nic mi sie nie chce, najlepiej bym w lóżku została...głowa mnie od wczoraj boli :(
Sluchajcie czy znacie jakieś domowe sposoby, żeby pozbyć się bólu głowy?? bo oszaleję, mam też migrenowe napady i nie wiem jak sobie poradzę przez tyle miesięcy !!!!!
pozdrawiam cieplutko was i wasze maleństwa

Hej Izabelka :) Moj sposob na bole glowy to absolutna cisza i lezenie w lozku nieruchomo... ;) Wiem, ze sposob nie przynosi szybkiego efektu, ale mozna jakos przetrzymac bol i ustepuje. Ja w ostatnim tygodniu miewalam codziennie bole glowy, a 2 dni z rzedu bylo okropnie. Niestety polezec nie moglam,bo w pracy to malo mozliwe :laugh:
Ja osobiscie unikam jakichkolwiek tabletek przeciwbolowych, wole sie pomeczyc.
Pozdrawiam :)
Ajka daruj sobie prosze takie klimaty w wypowiedziach, w poscie Beaty nie bylo ani cienia czepiania sie... Za to w Twoim srednio przyjemny ton. Chyba nie o to w tym forum chodzi.

Witam Beata 23 przepraszam, ale źle to odczytałam,miałam wrażenie że się nabijasz.
Jak wcześniej pisałam sama już z sobą nie wytrzymuję,więc wybacz tą reakcje.

Izabelka termin mam na 24 stycznia.

Hej Magi !dzięki za odpowiedź :) bylam w aptece i poleciła okłady naprzemian zimne i cieple. Zobaczymy... żadnych lekow nie ma...

reklama
Hej dziewczyny, padam z nóg - właściwie nic nie robię, a jestem zmęczona, jakbym pracowała cały dzień bardzo ciężko. Poza tym też miewam humroki :p -okropne, raz słońce, raz deszcz a czasami burza. ;D

Hej ajka - ja wyliczyłam termin na 23 stycznia, więc prawie tak samo :D. Idę do gina na drugą wizytę w czwartek, więc pewnie będę mogłą zobaczyć fasolkę - tak bardzo bym chciała. Według daty prawdopodobnego zapłodnienia to dopiero zaczął się 5 tydzień, wedłyg daty ostatniej miesiączki to 7. Jak lekarz tobie wyliczył, który masz tydzień? Jak wogóle sobie liczycie?

Do góry