reklama
A
ajka
Gość
CZeść Beata23!
Tak zgadza sie czytałam,i co masz mi to za złe?
Przeczytałam,a że mam takie same odczucie więc napisałam o tym.
Widzę, że się mocno nudzisz skoro sie mnie czepiasz : wielkie mi rzeczy,zastrzeż sobie prawa autorskie. ;D
Tak zgadza sie czytałam,i co masz mi to za złe?
Przeczytałam,a że mam takie same odczucie więc napisałam o tym.
Widzę, że się mocno nudzisz skoro sie mnie czepiasz : wielkie mi rzeczy,zastrzeż sobie prawa autorskie. ;D
A
ajka
Gość
Hejo Kasiczka!
Dzieki za kciuki,wiesz byłam dziś na tej upragnionej wizycie jest gicio na 100% ciąża ;D
Ale zawiodłam się bo nie zobaczyłam mojej fasoleńki, popsuło się Usg no i kupa.Muszę jeszcze poczekać tydzień, aż zobaczę to cudo
A kiedy Ty masz wizyte u gina?
Witaj Izabelko!
Wiesz cieszyłam się, że tak jak przy pierwszej ciąży nie zaznam tego uczucia,a tu dziś z ranka mdłości na całego .A co do chumorków to już sama z sobą nie mogę wytrzymać,chodzę wściekła, płaczę, mąż ma mnie już dość
Hej alcia!
Co do seksu to mamy podobnie, ja też przez I trymesrt wróg pierwsza klasa,za to później :
Trzymaj się cieplutko i myśl kolorowo.
Dzieki za kciuki,wiesz byłam dziś na tej upragnionej wizycie jest gicio na 100% ciąża ;D
Ale zawiodłam się bo nie zobaczyłam mojej fasoleńki, popsuło się Usg no i kupa.Muszę jeszcze poczekać tydzień, aż zobaczę to cudo
A kiedy Ty masz wizyte u gina?
Witaj Izabelko!
Wiesz cieszyłam się, że tak jak przy pierwszej ciąży nie zaznam tego uczucia,a tu dziś z ranka mdłości na całego .A co do chumorków to już sama z sobą nie mogę wytrzymać,chodzę wściekła, płaczę, mąż ma mnie już dość
Hej alcia!
Co do seksu to mamy podobnie, ja też przez I trymesrt wróg pierwsza klasa,za to później :
Trzymaj się cieplutko i myśl kolorowo.
Izabelka
Oski i Wercia
Hej Ajka a na kiedy masz termin ? U nas leje i nic mi sie nie chce, najlepiej bym w lóżku została...głowa mnie od wczoraj boli
Sluchajcie czy znacie jakieś domowe sposoby, żeby pozbyć się bólu głowy?? bo oszaleję, mam też migrenowe napady i nie wiem jak sobie poradzę przez tyle miesięcy !!!!!
pozdrawiam cieplutko was i wasze maleństwa
Sluchajcie czy znacie jakieś domowe sposoby, żeby pozbyć się bólu głowy?? bo oszaleję, mam też migrenowe napady i nie wiem jak sobie poradzę przez tyle miesięcy !!!!!
pozdrawiam cieplutko was i wasze maleństwa
Magi
Fanka BB :)
Hej Izabelka Moj sposob na bole glowy to absolutna cisza i lezenie w lozku nieruchomo... Wiem, ze sposob nie przynosi szybkiego efektu, ale mozna jakos przetrzymac bol i ustepuje. Ja w ostatnim tygodniu miewalam codziennie bole glowy, a 2 dni z rzedu bylo okropnie. Niestety polezec nie moglam,bo w pracy to malo mozliwe :laugh:
Ja osobiscie unikam jakichkolwiek tabletek przeciwbolowych, wole sie pomeczyc.
Pozdrawiam
Ajka daruj sobie prosze takie klimaty w wypowiedziach, w poscie Beaty nie bylo ani cienia czepiania sie... Za to w Twoim srednio przyjemny ton. Chyba nie o to w tym forum chodzi.
Ja osobiscie unikam jakichkolwiek tabletek przeciwbolowych, wole sie pomeczyc.
Pozdrawiam
Ajka daruj sobie prosze takie klimaty w wypowiedziach, w poscie Beaty nie bylo ani cienia czepiania sie... Za to w Twoim srednio przyjemny ton. Chyba nie o to w tym forum chodzi.
A
ajka
Gość
Witam Beata 23 przepraszam, ale źle to odczytałam,miałam wrażenie że się nabijasz.
Jak wcześniej pisałam sama już z sobą nie wytrzymuję,więc wybacz tą reakcje.
Izabelka termin mam na 24 stycznia.
Jak wcześniej pisałam sama już z sobą nie wytrzymuję,więc wybacz tą reakcje.
Izabelka termin mam na 24 stycznia.
reklama
Hej dziewczyny, padam z nóg - właściwie nic nie robię, a jestem zmęczona, jakbym pracowała cały dzień bardzo ciężko. Poza tym też miewam humroki -okropne, raz słońce, raz deszcz a czasami burza. ;D
Hej ajka - ja wyliczyłam termin na 23 stycznia, więc prawie tak samo . Idę do gina na drugą wizytę w czwartek, więc pewnie będę mogłą zobaczyć fasolkę - tak bardzo bym chciała. Według daty prawdopodobnego zapłodnienia to dopiero zaczął się 5 tydzień, wedłyg daty ostatniej miesiączki to 7. Jak lekarz tobie wyliczył, który masz tydzień? Jak wogóle sobie liczycie?
Hej ajka - ja wyliczyłam termin na 23 stycznia, więc prawie tak samo . Idę do gina na drugą wizytę w czwartek, więc pewnie będę mogłą zobaczyć fasolkę - tak bardzo bym chciała. Według daty prawdopodobnego zapłodnienia to dopiero zaczął się 5 tydzień, wedłyg daty ostatniej miesiączki to 7. Jak lekarz tobie wyliczył, który masz tydzień? Jak wogóle sobie liczycie?
Podziel się: