reklama
6 wrzesnia-czeka mnie usgpierwszy raz się nie boję
Na razie brzucho rosnie, wciągu 2 tyg tak podskoczył, że nie moge wyjść z podziwu...
Mam tylko jedne spodnie...może podpowiedcie gdzie jest jakaś CIUCHLANDIA DLA CIĘŻARNYCH W ŁODZI LUB OKOLICACH, albo chociaz jakieś tanie nowe ubrania.Mam normalnie rozmiar 40/42,teraz już duuuużo większy, więc pewnie nie jestem dla Was konkurencją....wiekszość z Was to drobink (czego szczerze zazdroszczę)i.Pozdrawiam i czekam na odzew
Na razie brzucho rosnie, wciągu 2 tyg tak podskoczył, że nie moge wyjść z podziwu...
Mam tylko jedne spodnie...może podpowiedcie gdzie jest jakaś CIUCHLANDIA DLA CIĘŻARNYCH W ŁODZI LUB OKOLICACH, albo chociaz jakieś tanie nowe ubrania.Mam normalnie rozmiar 40/42,teraz już duuuużo większy, więc pewnie nie jestem dla Was konkurencją....wiekszość z Was to drobink (czego szczerze zazdroszczę)i.Pozdrawiam i czekam na odzew
magialenna
Styczniowe mamy'06
JUZ KOPIE!!!
a do tego, bylam dzisiaj u gina i slyszalam bicie serca naszej dzidzi :laugh:
Nausea, tez mam USG 6 wrzesnia!Nie moge sie doczekac!
a do tego, bylam dzisiaj u gina i slyszalam bicie serca naszej dzidzi :laugh:
Nausea, tez mam USG 6 wrzesnia!Nie moge sie doczekac!
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Hej!
Anołek - dzięki za słowa otuchy - one bardzo wiele znacza - dziekuje!My tez robimy - a mogę juz pwoiedziec konczymy remiont - iw iem co to oznacza bo 1 czerwca kupilismy mieszkanie, i trzeba jeszcze tyyyyyle rzeczy, a kasy brak..., cóz i tak bedzie dobrze no nie?? A co do kolorku oczu - mój mąz tez ma niebieskie i jak spojrzy na mnie to wiem ze ma racje, i wierze mu - ale to nazywają miłoscia
Izabelka - dzięki!
nausea - dziewczyno!!!Ty dla mnie z rozmiarem 40-42 jetses jak kruszynka - uwierz mi - zazdr5oszcze Ci tego ale mam nadzieje ze uda mi sie jakos schudnąc do 'normalnych rozmiarów'
Bunia25 - witaj!Ja mam termin na 26 stycznia, ale brzuszka mi jeszcze nie widac
Wczoraj byłam na badaniu lekarskim i jak sie okazało z Fasolka jest wszystko ok ja wyniki mam narazie przynajmniej bardzo dobre a do tego schudłam 5 kg a nie odchudzam sie, wiec jest ok! Oby tak dalej!
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie!!
Anołek - dzięki za słowa otuchy - one bardzo wiele znacza - dziekuje!My tez robimy - a mogę juz pwoiedziec konczymy remiont - iw iem co to oznacza bo 1 czerwca kupilismy mieszkanie, i trzeba jeszcze tyyyyyle rzeczy, a kasy brak..., cóz i tak bedzie dobrze no nie?? A co do kolorku oczu - mój mąz tez ma niebieskie i jak spojrzy na mnie to wiem ze ma racje, i wierze mu - ale to nazywają miłoscia
Izabelka - dzięki!
nausea - dziewczyno!!!Ty dla mnie z rozmiarem 40-42 jetses jak kruszynka - uwierz mi - zazdr5oszcze Ci tego ale mam nadzieje ze uda mi sie jakos schudnąc do 'normalnych rozmiarów'
Bunia25 - witaj!Ja mam termin na 26 stycznia, ale brzuszka mi jeszcze nie widac
Wczoraj byłam na badaniu lekarskim i jak sie okazało z Fasolka jest wszystko ok ja wyniki mam narazie przynajmniej bardzo dobre a do tego schudłam 5 kg a nie odchudzam sie, wiec jest ok! Oby tak dalej!
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie!!
Izabelka pisze:Hej w ten ponury dzień
Powiedzcie mi czy czytacie jakieś książki o dzieciach czy macierzyństwie, ciąży... poczytałabym sobie i może coś polecicie?
duża buźka dla maleństw
ja ostatnio dostalam "moje dzecko" poradnik dla rodzicow od ciazy do 3 roku zycia wydawnictwo rea
duzo obrazkow i przejrzysty tekst nawet moja druga polowa czas od czasu przeglada jak ma watpliwosci
a co jeszcze czytam..? mm mgazyny typu "moje dzecko " i td.. duzo tego w kioskach wybieram w zaleznosci od tematyki w srodku)
choc ostatnio nie mam czasu na czytanie wlasne skonczylismy malowac przdpokoj i shody tzn mamusia wiecej udawala niz malowala ale brala czynny udzial w imprezie
Pozdrwiam Aniolekk
reklama
Izabelka pisze:Hej w ten ponury dzień
Powiedzcie mi czy czytacie jakieś książki o dzieciach czy macierzyństwie, ciąży... poczytałabym sobie i może coś polecicie?
duża buźka dla maleństw
Izabelka ja czytam poradnik dla przyszłych mamwww.poradnik.rodzinny.pl, poza tym :
http://podsercem.webpark.pl/ciaza/przebieg/trym1.htm
http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,52404,849782.html
http://prace.sciaga.pl/34918.html
http://www.4woman.gov/Pregnancy/trimesters.htm
polecam i pozdrawiam
Podziel się: