reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Gosiu, bardzo Ci współczuję.
Ja też miałam plamienia, spanikowałam i poszłam do lekarza, natychmiast dostałam Dupfaston w tabletkach i kaprogest w zastrzykach i L4. Mam leżeć co też robię. Na szczęście miałam USG i dzidzia jest, wszystko jest ok, plamienia ustały, ale mam dalej leżeć i brać lekarstwa. W czwartek idę na kontrolę. Martwi mnie jednak, że jeszcze nie było widać serduszka- wczoraj było skończone (licząc od @) 6 tygodni i 3 dni. Lekarz uspokaja, że to normalne i że w nast tyg już powinno być. Czy naprawdę mogło być jeszcze za wcześnie? Napiszcie coś... Dzięki, pozdrawiam i wracam do leżenia. Pa
Ja też miałam plamienia, spanikowałam i poszłam do lekarza, natychmiast dostałam Dupfaston w tabletkach i kaprogest w zastrzykach i L4. Mam leżeć co też robię. Na szczęście miałam USG i dzidzia jest, wszystko jest ok, plamienia ustały, ale mam dalej leżeć i brać lekarstwa. W czwartek idę na kontrolę. Martwi mnie jednak, że jeszcze nie było widać serduszka- wczoraj było skończone (licząc od @) 6 tygodni i 3 dni. Lekarz uspokaja, że to normalne i że w nast tyg już powinno być. Czy naprawdę mogło być jeszcze za wcześnie? Napiszcie coś... Dzięki, pozdrawiam i wracam do leżenia. Pa
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Margolciu jesli chcesz wstawic suwaczek to nie w tekscie wiadomosci ale w dziale Twoje konto/ zmien profil/Dane publiczne/Podpis. Pozdrawiam.
Ania
Ania
Jutro mam ważny egzamin...we wtorek moja pierwsza wizyta u ginekologa ( bardzo długo się u nas czeka - biurokracja) mam nadzieję , że będzie wszystko dobrze...zmęczenie ..no cóż...jest nadal...i mdłosci ..jak ja to lubie....poradzcie jakie witaminy najlepsze?
Magi
Hej, zaglądam sobie do Was po są siedzku z grudniówek. Rudzik, co do witamin,to naprawde nie ma znaczenia - Materna jest dość znana, ale z tego co wiem, droga, a ja zazywam Prenatal - gin mo mowil, ze moge sobie brac, jakie chce, bo one wszystkie maja prawie odentyczny sklad
Pozdrawiam.
reklama
Kasia178
Hej!
Ja też biorę Feminatal, bo jest tańszy od Materny, a skład podobny. poza tym Feminatal zawiera jod, który jest niezbędny do prawidłowego rozwoju intelektu u Maluszka, a mało witamin go ma- gin mnie na to uczulił i polecił Feminatal. Papa
Ja też biorę Feminatal, bo jest tańszy od Materny, a skład podobny. poza tym Feminatal zawiera jod, który jest niezbędny do prawidłowego rozwoju intelektu u Maluszka, a mało witamin go ma- gin mnie na to uczulił i polecił Feminatal. Papa
Podziel się: