Krupka - na razie nie odpina bo ma 3miesiace i 3tygodnie i jeszcze ją stopy nie interesują na tyle żeby je odpiąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krupka nie byłabym tego taka pewna... Wcale nie prawda jest, ze profesor przyjmuje od razu. Ja musialam czekac 1,5 miesiaca
kochana coś Ci się chyba pomyliło ja już jestem po wszystkim moje dziecko ma ponad rok i aktualnie ma łuskielwiwas - Ja jestem z sosnowca i do Krakowa mam 100km my gips założyliśmy w 4 dobę bo rodziłam w wielki piątek. W Krakowie na Prokocimie się leczymy ul.wielcka. Według mnie najlepiej założyć gips tam gdzie masz zamiar leczyć dziecko. A skoro jesteś z Krakowa od razu lepiej założyć tam ten gips. Gdyż tam są dobrzy lekarze jeśli chodzi o SKS. Mogą Ci przewieś dziecko karetką na założenie gipsu, lub po wyjściu ze szpitala od razu jedź założyć gipsik.
Ja tam jechałam w ciemno. Bo wiadomo im szybciej tym lepiej, kazano mi zapłacić 60zł na jakąś refundacje bodajże szpitala, i że lekarz mnie przyjmie wtedy mimo to że nie byliśmy zapisani. Chciałam iść do innego lekarza ale w ten dzień nie przyjmował ale okazało się że akurat jest na oddziale. Zaczepiliśmy go na korytarzu powiedzieliśmy jaka jest sprawa itp. Od razu kazał nam iść na gipsownie z dzieckiem i zagipsował małą. Nie miał jej karty ani nic...