czesc dziewczyny,
dzieki za odpowiedz. prawde powiedziawszy zanim napisalam na forum to przyczytalam wszystko co na ten temat napisalyscie. szczerze powiedziawszy to bardzo mnie to uspokoilo, bo na poczatku to było przerazenie-zwlaszcza jak sie na ten temat nic nie wiedzialo.
Marta- usg robilam w klinice w katowicach. czytalam wlasnie o prokocimiu i dr sułko. ciekawa jestem czy tam do porodu przyjmuja "tak z ulicy" bo wiadomo, ze to jest szpital glownie dla dzieci ciezko chorych. a pytam sie o szpital, bo jak rozmawialam z pediatra i gin to obie stwierdzily, ze dopiero jak sie dziecko urodzi to trzeba bedzie udac sie do specjalisty- bo nie wiadomo w jakim stopniu potrzebne bedzie leczenie. ale wiadomo teraz takie czasy, ze do kazdego specjalisty trzeba swoje odczekac. i stad te moje pytania o szpital, bo czytalam gdzies, ze dziecku zakladali gipsik w 2 dobie. a gdybym miala szukac specjalisty dopiero po wyjsciu ze szpitala to wydaje mi sie , ze kazdego dnia szkoda- bo im wczesniej sie zacznie to szybciej skonczy leczenie.
dzieki za info i napewno skorzystam z waszej wiedzy, bo pewnie pytan bede miec mnostwo zwlaszcza takich jak sie co sprawdza w praktyce.