reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

Echh ja to tłumok jestem :/ Dziekuje dziewczynki za zyczenia :) Ania ma sie siwtenie :) coraz czesciej stawia sama kroki :) z prezentem "pchaczem" swietnie sobie radzi :) Ale za to nie spi w nocy tylko budzi sie co chwila :/ no moze co 2-3 godziny. i tylko pije. Cholera nie wiem dlaczego tak sie budzi i pije... Okno mamm zawsze otwarte niczym jej nie przykrywam a w nocy musze ja cala przebierac bo jest cala przesikana i mokra :/

reklama
W szpitalu małemu pobierali krew z żyły, całe miał rączki pokłute... Koszmar. Teraz z paluszka pobierała.

Magda mojej siostry mały tak miał, że co chwila w nocy pił do 2 litrów potrafił wyduldać ( ma 19 m-cy). Bardzo dużo sikał. do tego miał podwyższony cukier. Cukrzycę wukluczyli. Zaczęli podejrzewać moczówkę ale hormony ma ok. Poleżała z nim na endokrynologii ale go wybadali. Po prostu pije bo lubi ale oducza go siostra pomału. Już tylko nad ranem mu daje pić. Może porozmawiaj z lekarzem o tej moczówce.

To nie dużo Ania pije. Ale wywnioskowałam, że sporo sika. Nic się nie martw, pewnie to nic takiego. Siostry mały pił bo lubi :) i wszystie te badania wyszły ok. Zbadaj Ani cukier i już będziesz spokojniejsza. A my witaminki i żelazo bo lekko obniżone wyniki:-(

Ja jutro do okulisty bo ciąża i poród trochę nadwyrężyły mój wzrok. Miałam od okulisty wskazania do cc ale nikt tego serio nie potraktował, a jak kardiolog stwierdził że nie ma przeciwskazań do porodu sn (tylko z wywiadu i staraych badań) to już o cc mogłam zapomnieć...

Ja nawet nie spodziewalam sie, ze bede miala ciecie... nastawilam sie na porod naturalny a wyszło inaczej :)
Byłam dzisiaj u okulisty i dostałam okulary do komputera bo ja pracuje 8 godzin przed nim a szkła mam -0,5.
Z Aneczka jutro Kamil jedzie na szczepienie rózyczki i czegos tam jeszcze... NIE PAMIETAM :/ Przy okazji napisałam kamilowi kartke o co ma zapytac. Dzisiaj w nocy budziła sie 2 razy i dałam jej sama wode... Wypiła :) Takze moze to przez ten sezon grzewczy chce jej sie pic... Wczesniej jak nie grzali to nie było takich sytuacji. Ale sprawdzic wszystko trzeba

reklama
Do góry