Milenka887
Fanka BB :)
Ale różnice w czym?
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy widac ze stopki sa lepsze tzn prostuja sięAle różnice w czym?
Leczymy w Bieruniu. Leczymy gipsami ale nie pinsetim sciegna nie byly podcinane a stopki byly obie krzywemiśka80 a gdzie się leczycie? Czy było podcięcie ścięgna? Czy gipsy były zakładane wedlug metody ponsentiego ? Powiem ci szczerze że faktycznie nie widać poprawy a czy były obie stopki SKS czy tylko jedna
Moj Piotrek ma juz 12 lat prawie. Nie mial zadnych mawrotow. Biega i chodzi normalnie, nie widac zadnej roznicy w stopach. Leczylismy sie w Otwocku u dr Sionka- cudowny lekarz. Mial tylko naciwcie sciegna, zadnej innej operacji.martakratka a czy mieliście jakaś operacje oprócz nacięcia ścięgna czy tylko nacięcie i szyna?czy były jakieś nawroty?pytam bo synek ma 2 latka i jak narazie stopy ok bez nawrotów a widzę że twój synek już duży jest więc możesz coś więcej powiedzieć i czy mogłabyś wrzucić zdjęcie stopek syna?a co do twojego pytania to niestety nie odpowiem ja mam 3dzieci starsze córki zdrowe a synek z wadą i sama nie wiem skąd się wzięła bo jeszcze w 29 TC miałam USG i anatomia płodu była prawidłowa ja się dowiedziałam dopiero po porodzie o wadzie synka nie martw się na zapas a czy u was ktoś miał w rodzinie oprócz synka? Może się okazać że druga dzidzia bd zdrowa
Sent from my XT1562 using Forum BabyBoom mobile app