reklama
Milenka887
Fanka BB :)
O proszę hehe to nie wiedziałam myślałam że ten ze strony jest do niej[emoji6]my byliśmy osobiście ale zapisze SB ten nr bo pewnie będzie m dzwoniła na tamten hehe
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jak nie macie fb to sobie zalozcie właśnie głównie przez gromadzenie wiedzy nt leczenia Sksow. Na tej grupie która podałam jest 740 rodziców którzy piszą o leczeniu swoich dzieci doradzaja wymieniaja się doświadczeniami. Jeżeli jesteście na etapie szyny to najlepsza na dzień dzisiejszy jest szyna Mitchella która można taniej zamówić w firmie c-pro w Anglii. Jest specjalny protokół noszenia szyny w Sksach. Nie ma czegoś takiego ze na poczatku 23/24 h a później tylko na noc. Zalozcie sobie fb i zapiszcie się do grupy Sksow, do tego polecam stronę clubfoot.pl. Ja jestem w 35 tc ale dzięki tym opiniom wiem bardzo duzo i widze ze wiele lekarzy z Polski inaczej leczy dzieci z SKSami i wiele zmienia metode Ponsetiego (w tym również lekarze z Poznania i Warszawy).
Ostatnia edycja:
justyna_0163
Początkująca w BB
Dziewczyny powiedzcie mi jak wyglądało u was karmienie z szyna? Karmie piersią i często w nocy karmiłam na leżąco. Czy z szyna mozna tak karmić?
Milenka887
justyna0163 ja karmiłam piersią synka do prawie 6mc i powiem ci szczerze nie miałam problemów z szyna w nocy po prostu synek leżał SB na plecach i obracał główkę raz w lewo a potem w prawo(spał z nami hehe[emoji16]bo mąż ten jeden raz chciał go wziasc do łóżka) i było ok
justyna_0163
Początkująca w BB
Dzięki nasz narazie tez śpi z nami w łożku. Mam nadzieje, ze tak mu nie zostanie A czy u Was na początku po wpięciu szyny dziecko tez tak histeryzowało?
Milenka887
Tak pierwszy dzień troszkę płakał i był rozdrażniony więc mu sciagalam w pierwszą noc
reklama
Milenka887
AmMaWi a dlaczego chcesz się wstrzymać z tą szyna? Z jakich powodów? Ja nie widzę nic złego w tej szynie składanej wręcz wydaje mi się że jest wygodniejsza od tej zwyklej