reklama
Kasiam13161
Fanka BB :)
Ja wcześniej nie miałam jakiegoś parcia dużego chciałam po prostu i nic to teraz to właśnie cud by był muszę zrobić badania i zobaczymy ci będzie.jasne nadzieja umiera ostatnia nie raz robiłam test i się mówiłam żeby były dwie kreski,To dopiero pierwszy cykl. Byłby cud jakbym za pierwszym zaskoczyła,ja już troszeczkę się nastwilam na kilka cykli Ale nadzieja jest zawsze [emoji4]
A jeżeli chodzi o facetów to moim zdaniem zupełnie inny gatunek[emoji16] To takie mendy złośliwe są bo nie wiedzą jak to jest kiedy buzuja hormony [emoji16]
No chyba nie wiedza bo czasami to tak jakby na zlosc to nam robili.
Aklime
Z wieczornego moczu wynik jest niemiarodajny, tym bardziej przed terminem miesiaczki bo jeszcze zbyt male stezenieWGL taki beznadziejny mi test dała. Strasznie mi się nie podoba [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja mam owulacyjne takie tylko rozowe
Aklime
U mnie wszystkim w okolo udalo sie za pierwszym razemMy mamy dwie pary znajomych. Oboje chcieli i w pierwszym cyyku im się udało. Ja to twierdzę że trzeba mieć naprawdę szczęście by trafić i zajść [emoji4]
Kasiam13161
Powiem Ci że mam podobną sytuację, już naprawdę myślałam że coś jest nie tak no i wyszło, mam pcos i prawdopodobnie cykle bezowulacyjneNo pewnie. Zawsze trzeba liczyc się że wszystkim. W sumie ja to zawsze myślałam że będzie mi ciężko zajść, bo nigdy się nie zabezpieczalismy (stosunek przerywany) i nigdy przez tyle lat nie wpadliśmy [emoji4] Może mój mąż ma dobry refleks, bądź jesteśmy słabo płodni [emoji4] Teraz się okaże w najbliższym czasie [emoji4]
Aklime
Powiem Ci że mam podobną sytuację, już naprawdę myślałam że coś jest nie tak no i wyszło, mam pcos i prawdopodobnie cykle bezowulacyjne
Bierzerze cos na pocs?
Verona26
Szczęściarze [emoji7]
No te testy dziwne. Ostatni raz kupowałam w tej aptece
Jakoś im nie ufam [emoji16][emoji16] ( czyt. Wynik neatywny) [emoji23] Dopiero jak będzie pozytywny to zaufaj hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
No te testy dziwne. Ostatni raz kupowałam w tej aptece
Jakoś im nie ufam [emoji16][emoji16] ( czyt. Wynik neatywny) [emoji23] Dopiero jak będzie pozytywny to zaufaj hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie wszystkim w okolo udalo sie za pierwszym razem [emoji23]
Verona26
Ja mówię że dopóki nie ma @To jest nadzieja. Ale ten mój cykl jest bardzoooo dziwny. Jakiś dziwny śluz mam teraz przed sama @ aż myślałam że się pomyliłam i mam dopiero płodne.[emoji16] Ale brałam antybiotyk więc moglo się coś rozlegulowac choć z drugiej strony czułam owulacje [emoji848]
Ja wcześniej nie miałam jakiegoś parcia dużego chciałam po prostu i nic to teraz to właśnie cud by był muszę zrobić badania i zobaczymy ci będzie.jasne nadzieja umiera ostatnia nie raz robiłam test i się mówiłam żeby były dwie kreski,
No chyba nie wiedza bo czasami to tak jakby na zlosc to nam robili.
Kasiam13161
A to ja już nie wiem jak to jest inni nie chcą mi mają, chcą i mają A ja . Moja koleżanka tyle co po ślubie pomyślała o dziecku i już była w ciąży hak mi powiedział A drugiej ciąży to się dwa dni nie mogłam pozbierać, A jeszcze czasami mnie tak dobija kiedy my i kiedy my będziemy mieć dopiero jak się dowiedziała że taki tak to dopuściłaMy mamy dwie pary znajomych. Oboje chcieli i w pierwszym cyyku im się udało. Ja to twierdzę że trzeba mieć naprawdę szczęście by trafić i zajść [emoji4]
reklama
Verona26
Ja byłam ostatnio u giną jakieś pół roku temu. Powiedział że wszystko jest w porządku więc wątpię by przez ten czas coś się zmieniło. Ale muszę się wybrać po następnej miesiączce choć mam nadzieję że jej nie dostanę, wtedy będzie powód by iść [emoji173]
Powiem Ci że mam podobną sytuację, już naprawdę myślałam że coś jest nie tak no i wyszło, mam pcos i prawdopodobnie cykle bezowulacyjne