reklama
Aklime
Fanka BB :)
Ja przed okresem tez mam czesto zalewajacy sluz.. bol jajnika i ciagniecie w pachwinie, klocie rowniezHej laski. Oczywiście, nie wytrzymałam i zrobiłam test. Dziś 2 dni przed @ Ale lipa biel nad bielą. Chyba nic z tego, chociaż coraz bardziej myślę o tym że Jestem w ciąży. Śluz nie daje mi żyć [emoji57] ehh... I ból jajnika dzisiaj lewego, cała pachwinai nogą aż rwie... dziwne... czekam teraz do piątku. W piątek ostatnia nadzieja.
Czasem i w dzien spodziewanej @ wychodza jeszcze negatywne mimo ciazy
Verona26
Nie wiem już co myśleć. Chyba się poddaje i czekam na okres. A od przyszłego cyklu znów staranko [emoji52]
Ja przed okresem tez mam czesto zalewajacy sluz..
Czasem i w dzien spodziewanej @ wychodza jeszcze negatywne mimo ciazy
Verona26
Skoro miałaś i nic nie było to trzeba pogodzić się z gorzką prawda... pewnie się nie udało [emoji58]
Eh... Nie ma co kombinować.. Zobaczymy co z tym nasieniem męża i wtedy będziemy działać dalej.
@Verona26 ja z tymi pachwinami miałam identycznie w tamtym cyklu i ból jajnika też był. Czekamy na piątek [emoji4]
Daraa_94
Jak owulacyjny xd ale kochana to jest z wieczornego moczuWGL taki beznadziejny mi test sala. Strasznie mi się nie podoba [emoji16][emoji16][emoji16]
Verona26
A czułość podobno ma 10 więc już powinno wyjść...
Jak owulacyjny xd ale kochana to jest z wieczornego moczu
Daraa_94
Halo halo to wcale nie oznacza, że u mnie się nie udało nie znaczy, że u Ciebie się nie udaSkoro miałaś i nic nie było to trzeba pogodzić się z gorzką prawda... pewnie się nie udało [emoji58]
Daraa_94
Zobacz jeszcze w piątek [emoji110]A czułość podobno ma 10 więc już powinno wyjść...
reklama
Verona26
Spróbuję jeszcze w piątek chyba że @Mnie wyprzedził. Dzisiaj już cały dzień myślę że przyjdzie bo cholera tak.mnie dzisiaj nosi. To już nie jest nawet wściekliźna tylko kurwica [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy myślał że wszystkich rozniose, prosiłam aby nikt się do mnie nie odzywał [emoji16] Mąż też dzisiaj oberwal. Biedny [emoji23]
Zobacz jeszcze w piątek [emoji110]