reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Spróbuję jeszcze w piątek chyba że @Mnie wyprzedził. Dzisiaj już cały dzień myślę że przyjdzie bo cholera tak.mnie dzisiaj nosi. To już nie jest nawet wściekliźna tylko kurwica [emoji23][emoji23][emoji23] w pracy myślał że wszystkich rozniose, prosiłam aby nikt się do mnie nie odzywał [emoji16] Mąż też dzisiaj oberwal. Biedny [emoji23]
Ahahaha znam to [emoji23][emoji23][emoji23] tylko zobacz teraz od rana :)

reklama
A najlepsze że mój mąż jaki widzi że tak mam to rozkręca jeszcze kolbke i się że mnie nabija że się cały aż denerwuje i krzyczę. [emoji23][emoji23][emoji23] A później ja już z tej bezradności sama z siebie się śmieje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ahahaha znam to [emoji23][emoji23][emoji23] tylko zobacz teraz od rana :)

A najlepsze że mój mąż jaki widzi że tak mam to rozkręca jeszcze kolbke i się że mnie nabija że się cały aż denerwuje i krzyczę. [emoji23][emoji23][emoji23] A później ja już z tej bezradności sama z siebie się śmieje [emoji23][emoji23][emoji23]
O tak mój też denerwuje mnie później się sam denerwuje, A później mówi czy mi już przeszło to znowu może mnie wkurzyc😁

O tak mój też denerwuje mnie później się sam denerwuje, A później mówi czy mi już przeszło to znowu może mnie wkurzyc😁
Ale powiem Ci że ostatnio to się jakoś trochę wyluzowalam bo miałam taki okres że ciągle tylko o tym myślałam płakać mi się chciało bo nic nie mogę przyspieszyć, ma z mi jeszcze powiedział że co będzie to będzie nawet jeśli nie będziemy mieć to mamy będziemy razem, to jakoś ki tak puścilo

To dopiero pierwszy cykl. Byłby cud jakbym za pierwszym zaskoczyła,ja już troszeczkę się nastwilam na kilka cykli Ale nadzieja jest zawsze [emoji4]

A jeżeli chodzi o facetów to moim zdaniem zupełnie inny gatunek[emoji16] To takie mendy złośliwe są bo nie wiedzą jak to jest kiedy buzuja hormony [emoji16]
No tak już można się załamać ale wiesz nic straconego nie będzie to będziesz dalej starać, dobrze będzie nie teraz to następnym razem się uda

reklama
No pewnie. Zawsze trzeba liczyc się że wszystkim. W sumie ja to zawsze myślałam że będzie mi ciężko zajść, bo nigdy się nie zabezpieczalismy (stosunek przerywany) i nigdy przez tyle lat nie wpadliśmy [emoji4] Może mój mąż ma dobry refleks, bądź jesteśmy słabo płodni [emoji4] Teraz się okaże w najbliższym czasie [emoji4]

Do góry