reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Nie nic na nią nie dostałam, z 2 tygodnie temu byłam u lekarza i ona mi nic nie da dopóki mąż nie zrobi badania nasienia. Więcej do niej nie pójdę. Teraz się zastanawiam gdzie się udać do lekarza :/
Ciezko znalezc dobrego lekarza.. sama teraz zmienilam, naobiecywal duzo, plan dzialania przedstawil wiec zobaczymy

Ja w listopadzie byłam u jakiegoś prof (mojego M ciotka po 4 latach prowadzania po lekarzach po pierwszym cyklu była w ciąży) i powiedział, że będzie ciąża bo pecherzyk do pęknięcia na usg ale ciąży brak. Nie wiem czy iść do niego i się spytać gdzie ta ciąża xd

Ja w listopadzie byłam u jakiegoś prof (mojego M ciotka po 4 latach prowadzania po lekarzach po pierwszym cyklu była w ciąży) i powiedział, że będzie ciąża bo pecherzyk do pęknięcia na usg ale ciąży brak. Nie wiem czy iść do niego i się spytać gdzie ta ciąża xd
Ale jeszcze na @ czekasz? Wiec moze mial racje

Mam nadzieje ze moj nie bedzie musial robic bo wiem ze ciezko by bylo z realizacja, namowic go...

Ciekawe jaki czas oczekiwania na badanie
No są kolejki nie wiem jakim cudem ale ok, u nas jak byliśmy na początku października to na koniec były terminy, ale bo nie robiliśmy jeszcze bo praca miałam już termin w listopadzie ale ma z nie miał wolnego

reklama
Ciezko znalezc dobrego lekarza.. sama teraz zmienilam, naobiecywal duzo, plan dzialania przedstawil wiec zobaczymy
Oj naprawdę ciężko jak ktoś trafi i się uda to super, wiem po swoim przykładzie chodziłam do Pani gin naprawdę super z polecenia koleżanki komentarze też miała super, wolała po imieniu i rozmawiała z Tobą jak z koleżanką w ogóle się nie czułam jakbym była u lekarza, i nie tylko prywatnie bo później chodziłam na fundusz i też taka była, ale trochę się tak poczułam zlekcewazona przez nią bo na wizycie dawała mi leki na dwa cykle i mówiła że jak po tych dwóch nie zajde w ciążę to pójdę na badania no ok, i potem na wizycie no nie zaszłam mówi że da mi skierowanie do poradni leczenia nie płodności do tam lekarza bo będzie szybciej no ok niech będzie, co się okazało wcale szybko nie było bo jeszcze musieliśmy razem iść z mężem praca więc szybko nie było u niego zrobił wywiad był strasznie nie miły nie można było nic powiedzieć jak on się nie pytał i wysłał mnie na badania które się robi w czasie miesiączki no ok jak miałam miesiączke dzwonię i się nie dostałam, więc jak się teraz nie dostanę to oszaleje, i już miałam iść do innego lekarza ale chciałam chociaż te badania zrobić A ciągnie się to masakra.

Do góry