reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Może jeszcze poczekaj, ale ja bym chyba nie wytrzymała j już zrobiła... [emoji16] Tym bardziej że jutro masz termin @ [emoji16] No.z ta tarczyca niestety jest ciężko. Ja niby wszystko z tarczyca ok. Więc z tym nie powinno być problemu... A jakieś objawy masz?

Pobolewa mnie brzuch, dzisiaj jakby kłuje nisko. Jestem zmęczona i śpiąca, zanim uregulowałam hormony tarczycy to robiłam drzemki po południu. Odkąd z tarczyca jest ok (biorę euthyrox 50) już nie spałam po pracy A teraz znowu, w poniedziałek tydzień temu zasnęłam w aucie (jako pasażer żeby nie było 😂🙈), gdzie raczej mi się to nie zdarza. A tak poza tym nic, nawet piersi mnie nie bolą

No to masz tak jak ja... Ale ja do miesiączki mam jeszcze jakieś 8-9 dni. Teraz przeglądałam kalendarzyk i w sumie mam tenokrss różnie od 27-31,32 dni... jak będzie w tym miesiącu nie wiem ale myślę że dostanę szybciej niż 20 grudnia bo owu czułam już w 15 dc. Póki co staram się nie nakręcac [emoji4] Ty ja żadnej senność i nie odczuwam Ale być może dlatego że ostatnio jestem mega wypoczęta (kończę l4) [emoji4]

W sumie to nie wiem jak to jest nigdy nic nie brałam, w sumie ja dopiero zaczynam więc ciężko mi stwierdzić. Być może też będę musiała się czymś wspomagać jak nie będzie efektów. Oby nie.. [emoji4] Ale mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji4]
Mysle ze szybko Ci sie uda, albo juz sie udalo:)

Tego właśnie nie wiem nikt i to jest straszne że człowiek tak bardzo tego chce, a nie może. Ci co nie chcą wpadają od razu... Ale może dlatego że oni o tym nie myśla, a nas blokuje psychika... hm? [emoji848]
To tez na pewno ma duzy wplyw, u mnie juz chyba wszyscy w kolo powpadali albo zaszli w 1cyklu 😂 ale ja wiedzialam ze u mnie to potrwa dluzej wiec juz wrzucilam na luz, najpierw unormowac cykl

Ja zawsze mówiłam że będę miała z tym problem bo w sumie nigdy się nie zabezpieczalismy Ale też nigdy nie szliśmy na całość. Dziwne że przed tyle lat nie wpadłam... Więc nie wiadomo jak to będzie z ta moja płodnościa
To tez na pewno ma duzy wplyw, u mnie juz chyba wszyscy w kolo powpadali albo zaszli w 1cyklu [emoji23] ale ja wiedzialam ze u mnie to potrwa dluzej wiec juz wrzucilam na luz, najpierw unormowac cykl

reklama
Do góry