reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Tag ostatnio to miałam w normie ,A zobaczymy po badaniach hormonalnych jak się na nie dostanę do szpitala bo już 4 miesiąc próbuje i mi ostatnio to się trochę rozjechaly
Wiesz co nie polecam robienia tych badań w szpitalu. Trzy dni wyjęte z życia, a później dostać się na wizytę poszpitalną to jakiś dramat. Ja w Warszawie czekałam ponad pół roku po wyjściu ze szpitala - to jakiś żart, bo badania już mogą być nieaktualne.

Dopiero później lekarz prywatnie powiedział mi, że te wszystkie badania co robią w kilka dni w szpitalu można zrobić samemu i to w jeden dzień... W dodatku od razu masz wyniki i od razu idziesz do szpitala.

Ja teraz te wszystkie badania co kiedyś w szpitalu zrobiłam sama w 24 i 3 dc :) Ale wiadomo, jak nie ma się ubezpieczenia prywatnego, to kosztuje to dużo...

reklama
Też nie są aż tak regularne, ale ginekolog sprawdzał hormony i wszystko było ok.Zobacz załącznik 1064355Zobacz załącznik 1064356Zobacz załącznik 1064357Zobacz załącznik 1064358
Trochę mnie uspokoiłaś. A miałaś może kiedyś cykl bez miesiączki? Kiedyś tak miałam że @ dostalam w jakimś 60 którymś dc, a później kolejny już był planowo. Było to akurat dwa lata temu. Potem wszystko "normalnie" tzn coś podobnego co wysłałam w screenie.

Trochę mnie uspokoiłaś. A miałaś może kiedyś cykl bez miesiączki? Kiedyś tak miałam że @ dostalam w jakimś 60 którymś dc, a później kolejny już był planowo. Było to akurat dwa lata temu. Potem wszystko "normalnie" tzn coś podobnego co wysłałam w screenie.
Teoretycznie @ może nie być, gdy nie ma owulacji, ale zaczyna się normalny cykl. Tak gdzieś czytałam wypowiedzi lekarzy. Ale... ja przez ponad rok nie miałam miesiączki, a na USG w szpitalu wyszło, że mam owulację. Byłam w szoku! Myślałam, że bez @ nie ma owulacji, a tu jednak. No i ta owulacja była, a @ i tak nie przyszła i musiałam wywoływać luteiną.

Nie, bynajmniej nie pamiętam. Zawsze dostawałam @, z opóźnieniem ale była. Najdłuższy cykl to chyba miał 45 dni.

reklama
Do góry