reklama
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
byliśmy u lekarza-pani doktor osłuchała,wypytała co i jak i stwierdziła,że szkoda go na zastrzyki a poza tym teraz weekend i to też problem.powiedziała,że wg niej to coś wirusowego i dała nowy antybiotyk.kazała dawać malutko jedzenia i malutko picia w odstępach czasowych aby nie był najedzony i napity.jutro mam zadzwonić do niej i powiedzieć co i jak jakby się niestety coś nadal działo to mamy przyjść.wykupiłam lek i mu dałam i pojadł suchej bułeczki, kawałek jogurta i póki co nie haftował ale drugą stroną na rzadko poszło, ale tylko 1.także teraz obserwuję jak to znosi.dokazuje jak to on.nastawiam pranie za praniem z tymi rzeczami obrz...anymi ;pehhh.także tyle.oby to pomogło
a co do zwierzątek to niestety nie zawsze jest to wina człowieka,że jeżdżą nierozważnie....czasami nie ma czasu na reakcję niestety albo możliwości na drodze :-(
a co do zwierzątek to niestety nie zawsze jest to wina człowieka,że jeżdżą nierozważnie....czasami nie ma czasu na reakcję niestety albo możliwości na drodze :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andzia84
listopadowa Mama
Kaczucha oby do przodu i oby lepiej było Ciekawe czy to faktycznie wirusowe,czy po prostu tak na antybiotyk zareagował....
Dziewczyny no u nas w niektórych miejscach jak się jedzie,to po obu stronach ruchliwej 7 są pola...Teraz zwierzaki wychodzą w poszukiwaniu pożywienia i często przebiegają przez jezdnię.Ostatnio lis leżał zabity...Ech..mnie to zawsze rusza niesamowicie.
Dziewczyny no u nas w niektórych miejscach jak się jedzie,to po obu stronach ruchliwej 7 są pola...Teraz zwierzaki wychodzą w poszukiwaniu pożywienia i często przebiegają przez jezdnię.Ostatnio lis leżał zabity...Ech..mnie to zawsze rusza niesamowicie.
Olka1988
Fanka BB :)
Andzia, Ilonka - dziękuję Co do mojej pracy, to hmmm... badam zanieczyszczenia wody kranowej. Ogólnie, ciekawa praca, można sie dużo fajnych rzeczy dowiedzieć. W styczniu prawdopodobnie otrzymam awans, i będę miała jeszcze ciekawsze zajęcie, ale puki co są to przypuszczenia. Czas pokaże jak to będzie.
kaczucha - główka do góry, będzie dobrze
kaczucha - główka do góry, będzie dobrze
Olka1988
No tak Damianek miał urodzinki 27 grudnia Nicolka ma 1 stycznia, także impreze urodzinową robię im razem 2.01. Tak robiliśmy w tamtym roku i było super i teraz też tak zrobimy Robimy dosłownie kinder party A co niech dzieci mają uciechę...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kaczucha zdrówka dla małego... oj , bidulek się namęczy..
może to jakas jelitówka??
oby szybko przeszło...
ja coś sie źle czuję... od wczoraj mnie muli strasznie
może to jakas jelitówka??
oby szybko przeszło...
ja coś sie źle czuję... od wczoraj mnie muli strasznie
Liza
Hej
Kurde ten czas leci jak cholercia.
a najbardzie widac to po dzieciach...
U mnie Daniel zakatarzony:/ Hanie tez cos łapie... ehhhh
Kurde ten czas leci jak cholercia.
a najbardzie widac to po dzieciach...
U mnie Daniel zakatarzony:/ Hanie tez cos łapie... ehhhh
reklama
agacjone23
hej
ola
fajnie ze sie odewalas...ktoregos dnia tu myslalam o tobie
a ja juz na prv pisalam to napisze i ti....zaczynamy staranka o druga dzidzie)) i to juz za tydzien!!!))
eliza
my niedaleko dosc siebie mieszkamy...ja mieszkam 10 km od radomia...takze najblizej chyba mi do ciebie))
ola
fajnie ze sie odewalas...ktoregos dnia tu myslalam o tobie
a ja juz na prv pisalam to napisze i ti....zaczynamy staranka o druga dzidzie)) i to juz za tydzien!!!))
eliza
my niedaleko dosc siebie mieszkamy...ja mieszkam 10 km od radomia...takze najblizej chyba mi do ciebie))