reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witam nową mamusię :)

My po lekarzu...no i młody dostał antybiotyk jednak :/ w nocy była tragedia. dałam mu czopka na obniżenie gorączki to się obudził i tak kasłał, że nie mógł spać i usnął dopiero nad ranem...bidulek mały.a mieliśmy sobie na basen pojechać :/

reklama
no ostatnio dużo choruje-ale ja też tak miałam w jego wieku. ostatnio 1,5 m-ca nie chorował zaledwie. a tak to daje mu tran-a tam jest w sumie wszystko co potrzebne.ehhh-no męczy się bidulek, bo co nie uśnie to zaraz zrywa go kaszel i tyle spania :(

hej
Świeta, swieta i po swietach:) a przed nami juz sylwester...:dry:
w wiilie malemu wyszedl zabek a dzis sprawdzalam drugi na dniach bedzie sie przebijal...
a tak to u nas jest oki, czas leci do przodu starzejemy sie :-D hahahaha :-p
a u was jak tam?
buziaki

Hejo
A ja wczoraj cały dzień zdychałam ... w pon. wieczorem zrobiłam sobie kanapki, które zagryzałam papryką, a jakiś czas później mi się zachciało koktajlu bananowego no i oczywiście wszystko to zwróciłam zaraz rano wczoraj. Cały dzień było mi niedobrze :eek: Także uprzedzam, że nie jest to dobra mieszanka ;-)

Dziś byłam po kurtkę dla siebie, a właściwie chciałam kupić taką długą jak płaszcz i co??? I nic kompletnie nie ma :-( Jedynie w Zarze był płaszcz za 500 zł :szok:

HANNAH KOCHANA SERDECZNE GRATULACJE DOPIERO WRÓCIŁAM DO DOMU I JAKA MIŁAWIADOMOŚĆ:-) DUZO CIERPLIWOŚCI ZYCZĘ:*:*:* I ZDRÓWKA DLA NIUNI:-) A JAKA ONA DUŻA SIE URODZIŁA I JAK SZYBKO TYLKO POZAZDROŚCIC:-) buzia

Ilonka jak wczoraj jechałam,też widziałam tu u mnie nieżywą sarenkę...Taką małą jeszcze.Ale chyba samochód ją zabił,bo to przy drodze było :-(

hej laski
ja od wczorajszego wieczora mam nieciekawie :-( młody zjadł,poszedł spać po czym godzinę później wstaje i puszcza 2 pawie :-( zmieniłam pościel, położyłam go i za parę minut to samo... to wzięłam go do siebie-odeszło mu spanie ale już nie bełtał. Dospał do rana i rano powtórka...nie miał już czym biedaczek ale miał odruchy :-( zadzwoniłam do lekarza i mówię co i jak,że to po antybiotyku a ta,że to nie możliwe bo słaby antybiotyk dostał i żebym dała mu znów dawkę na czczo i dała jeść później trochę.PO 30minutach znów bełt-ja za tel i mam z nim przyjechać.właśnie się wybieram.młody odsypia a już bez sił zdeka jest-co się dziwić jak go tak szarpie.ehhh.idziemy.pa

Cześć laseczki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Wpadłam złożyć wam życzenia z okazji zbliżającego się Nowego Roku :)

Stary Rok juz umyka,
Nowy Rok sie za chwile zaczyna.
Wiec wez do reki lampke szampana,
pij do woli az do rana.
Nie zapomnij czegos na kaca
no bo po Sylwku czeka praca.
Szczesliwego Nowego Roku!

Hannah - GRATULACJE!!! Mała cudowna :)

Martilla - ja już dawno jestem na liście ;)

U mnie wiele zmian... wyprowadziłam się od dziadka :) także mieszkamy sobie z mężem i dziećmi "na swoim". No fakt jeszcze dużo pracy przed nami, ale powoli wszystko zrobimy. Zaczęłam pracować i bardzo się z tego cieszę, bo mam pracę o jakiej marzyłam :) Dzieci rosną zdrowo... Właśnie szykujemy się do imprezki urodzinowej moich "maluszków".

~~Pozdrawiam!!!~~
http://www.klamerka.pl/24-1-sylwestrowe.html#ixzz19aR2f3Oc

reklama
Do góry