reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Olka a nie wolałaś iśc do galerii zmierzyć i za taką samą cene kupić kiecke, jak dla mnie na hmm taki materiał i letni fason to duzo (chyba, że kupujesz letnie sukienki np w Solar itp)? Bo dal mnie to takie kupowanie w ciemno, bez miary, nie wiadomo jak leży itd... ja czasmi kupuje ciuchy na allegro ale czesto mierze w sklepie a potem znajduje na allegro ;-)

oj kobietki dopiero nadrobiłam wasze pisanie...kurde ale dałyście czadu dzis z pisaniem...
U mnie tez zima na maxa ja piernicze szok -13 stopni...
dzis koleżanki przyjechały do mnie niezapowiedziane zrobiły mi niespodziankę i kupiły mi taki golf z szerokimi rękawami..ale nie wiem czy dobrze wyglądam bo rękawy są takie rozszerzane a dół troszkę krótki...ale ogólnie fajna rzecz szkoda ze ja taka gruba jestem...jakoś nie mogę sie wziąć za chudnięcie.....
Xtosia Martilla kobietki przez Was mi łezki poleciały......smutno..ja tak tęsknie za dziadkiem..ale cóż...życie jednych sie kończy innych zaczyna a my musimy żyć dalej.....a oni przy nas są.....tylko ich nie widac......
właśnie się zgadałam z koleżankami ze chyba do mnie na sylwestra wpadną bo my siedzimy w domu one siedzą w domu to mozna sie spotkac i posiedzieć razem....:-)oby wyszło hehehe

a mnie zimno trzepie kurde bede chora na święta nie lubię tego....jeszcze musze mamie pomóc jak przyjade bo sama biedna robi...moi bracia jeszcze mali(16,12,10) ale i tak cos mamie pomagaja zwłaszccza ten najstarszy zawsze ciasta piecze a kurde tak mu to dobrze wychodzi ze szok..:) nawet ja TAK NIE UMIEM:-D A moja siostra tez przyjedzie ale ona znów w ciąży w 8 miesiacu to za duzo nie pomoze tez.....jedynie sobie siądzie i pokroi coś to tez jakaś pomoc....zawsze to cos:-)
Olcia sukienka extra ale ja bym napisała maila i próbowała się dogadac na Twoim miejscu bez sensu zeby komuś non stp się upiekało.....Ja tez sie nie lubie kłócić ale to nie jest kłótnia jak płacisz to i wymagasz.....
JA ogólnie nie kupuje ubrań na allegro jedynie dla mojego synka, bo ja to jestem big baba i nie wszystko pasuje do figury....nie ma jak to zmierzyc na zywo...:-) czasem jakaś chamska rzecz wisi na wieszaku a jak się zmierzy t jest spoko....;-)
Kurde jak mi zimno ide jakas herbatę wypije i leki wezmę jakies i położe sie puki mały śpi...
buziaczki kochane....

Ostatnia edycja:
Andzia kochana ja nie mam cię na gg:-( proszę o numer gg na privie:-) pozwoliłam na nk sobie wejść i zobaczyć ale też nie było:-(

Ostatnia edycja:
http://www.pajacyk.pl/index.php

Drogie Mamy!
Jesli codziennie masz wlaczony komputer, kliknij tez na brzuszek pajacyka w powyzszym linku.
Nas takie klikniecie nic nie kosztuje, a kazde klikniecie to pomoc dzieciom; sponsorzy placa na rzecz pajacyka za kazda odslone i klikniecie

Pozdrawiam serdecznie i codziennie pomoz i kliknij!

a ja byłam dziś u fryzjera... i mam duuużo blond pasemek. Troszkę też podcięłam włosy. Co do sukienki, to wiem że była inna aukcja z tymi sukienkami i że są one droższe o parę złotych. Jednak aukcja to aukcja... te emocje, lekki stres, i ta radość z wygrania :-D bezcenne xD. No fakt miałam cichą nadzieję że uda mi się taniej kupić tą sukienkę, ale trudno, te parę złotych mnie nie zbawi. Dokładnie się mierzyłam, więc sukienka powinna być na mnie w sam raz.

u nas też zimno, w nocy -16, a teraz -11... byłysmy z Karolką na pół godzinki na spacerku, żeby się przewietrzyć i troszkę przyzwyczaić do mrozu, bo za miesiąc narty :-D:-D Karola pierwszy raz ubrała spodnie narciarskie, cieplejszą kurtkę, wię nie zmarzłyśmy ;-)
powiem szczerze, że ja tez sie boję ciuchy dla siebie, czy dla Pauli kupowac na allegro, rozmiar rozmiarem, a każdy ciuch inaczej leży :eek: jedyną rzeczą, którą kupuję są polówki na lato i rzeczy dla Karolki, ale tylko dwóch sprawdzonych firm :sorry: spodnie, spódniczki, sukienki wolę w sklepie przymierzyc - jakoś tak się nauczyłam na błędach moich sióstr, które takie ciuchy kupowały w necie i później rzadko co pasowało :-p

Olka - mam nadzieję, że sukienka będzie dobra, bo fajna jest i troszkę kosztowała ;-)
Ilonka - współczuje akcji z laptopikiem, też bym się wkurzyła:wściekła/y: a jak tam samochód dla Filipka- juz macie w domku? fajny jest? próbowaliście juznim jechać?
Marcy - a ty się laska kuruj, święta nie są od chorowania - zdrówka i jeszcze raz zdrówka... mnie ciągle głowa boli, nie wiem, czy to od zmiany pogody, czy co :eek: nigdy nie miałam problemów z bólami głowy, a ostatnio dzień w dzień mi pęka :no:

reklama
Ilonka -To prawda, że przed świętami trzeba się troszkę w cierpliwośc uzbroić, jeżeli chodzi o przesyłki ;-) jak przyjdzie autko, to napisz, czy fajne, bo mi sie strasznie spodobało ;-):-D

Do góry